RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

У старості стають тільки гіршими: три найнеприємніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, характер яких з віком може стати просто нестерпним. У старості негативні риси мають здатність посилюватися, однак у трьох знаків особливо. Це - Овен, Діва та Терези.

Про це повідомляє Mixnews.lv

Овен

Представники цього знаку у молодості, зазвичай, дуже вперті, а в старості стануть ще сильніше. Їх марно в чомусь переконувати, вони будуть кожного повчати через свій "унікальний" життєвий досвід. Астрологи радять набратися терпіння і в жодному разі не сперечатися, адже це - марна справа. Овен може дослухатися, якщо йому підкинути правильне рішення, вдавши, що це він сам дійшов до цього.

Діва

Діви - перфекціоністи, що у старості набуде вигляду абсурду. Такі люди будуть чіплятися за все, що здаватиметься неідеальним. Дівам легко винести мозок за розкидані шкарпетки і не складені рушники. Щоб заспокоїти їх - варто переключити увагу. Наприклад, запропонувати справу, яка вимагатиме досконалості - і вони одразу цим займуться.

Терези

Разом з появою проявів старості Терезам буде складніше себе стримувати. Вони страждатимуть за колишньою красою і це нагадуватиме плач Ярославни. Заспокоїти їх можна компліментами. Вони може й здогадуватимуться, що це неправда, але хоч на якийсь час стане приємно і забудуть про хвилювання з цього приводу.

Нагадаємо, астрологи розповіли, що за знаком Зодіаку можна визначити рівень конфліктності обраниці.