RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Мстиві та підступні: ТОП-4 найобразливіших знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, кого краще оминати десятою дорогою за знаком Зодіаку. Найбільш злопам'ятними та мстивими вважаються Тельці, Раки, Діви та Скорпіони.

Про це повідомляє Мixnews.

Телець

Представників цього знаку краще не злити. Це не означає, що вони одразу дадуть вам здачі, вони можуть спочатку затаїти дуже глибоку образу. Якщо ж винуватець намагатиметься з'ясувати, чого на нього дивляться криво, то почує довжелезні монологи на цю тему. Тому залишиться тільки сидіти і слухати виховну профілактику. І тільки після цього Телець дасть "копитом чи рогом", сміються астрологи. Терпіння у Тельців вражаюче, та не безкінечне, вас просто знищать.

Рак

Цей знак дуже чутливий і вразливий. Образити його простіше простого. Раки дуже гостро сприймають навколишній світ. Варто пам'ятати, що хоч він і сентиментальний, в образі - підступний та мстивий. Ракам дуже складно пробачити кривднику. Якщо є бажання попросити у них вибачення, то робити це треба вкрай щиро, доводячи, який він важливий для вас. Якщо ж розчаровані Раки вирішили помститися - вам не позаздриш. Помста буде витончена і злісна, застерігають астрологи.

Діва

Якщо вам довелося образити представника цього знаку, можна одразу почати писати заповіт. Діву дуже важко справді образити. Попри те, що Діви взагалі не злі, не злопам'ятні та здатні одразу забути предмет образи - усіх своїх кривдників відправляють у чорний і розстрільний список. Відповісти за вчинене вас змусять, а сама помста буде витонченою, жорстокою. Ви навіть не зрозумієте, що це справа рук Діви. Зроблять це максимально якісно.

Скорпіон

Астрологи просто тішаться із гіпер-мстивості Скорпіонів. При цьому - образитися можуть на рівному місці. В ображеному стані вони нагадують маленьких дітей із несформованою психікою. Вам не лише не пробачать, а й мститимуть азартно й пристрасно, що ви пожалкуєте, що народилися на світ. Тож, заповіт написати ви точно не встигнете, сміються фахівці. Цей знак вкрай злопам'ятний. Варто знати, що у гніві вони можуть стати справжніми психопатами-садистами і влаштувати кривднику навіть фізичну розправу. Якщо не розправляться з вами самі, то замовлять послуги кілера.

Нагадаємо, що астрологи назвали знаки Зодіаку, характер яких із віком може стати просто нестерпним. У старості негативні риси мають здатність посилюватися, однак у трьох знаків особливо. Це – Овен, Діва та Терези.