RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Не відрізняються вірністю: жіночі знаки Зодіаку, які готові зрадити

Астрологи розповіли, що чоловіки можуть визначити майбутню вірність обраниці за знаком Зодіаку, половина знаків - потенційні зрадниці. Серед цих шести знаків зодіакального кола - Козеріг, Телець, Риби, Терези, Скорпіон та Близнюки.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Близнюки

Представницям цього знаку будь-якої миті може набриднути гра в кохання. Хоч вони розумні, цікаві, але нечесні. Вони брехатимуть в обличчя і думатиму, що все нормально. Також вкрай непередбачувані. Тому здатні зрадити на будь-якому етапі відносин, навіть якщо одружені чи давно разом. Не зупинить від зради і наявність дітей. Просто вони у вічному пошуку пригод та відчуттів. Ще вони можуть повертатися, і не тільки до теперішнього чоловіка. Складається таке відчуття, що вони хочуть володіти усіма чоловіками одночасно. Але коли їх кидають - заливаються слізьми. Можуть мстити, робити підлі вчинки. Після чого можуть спокійно повернутися, якщо чоловік цього захоче. Вірність для Близнюків – тимчасове та дуже тендітне поняття.

Скорпіон

Дівчата-Скорпіони гарні, харизматичні, емоційні, їм не вистачає гостроти почуттів, легкості, тому здатні до зради. Одиниці представниць цього Знака не будуть обманювати чоловіка. Однак, більша половина з них - зрадить і не задумається. Інколи таким чином просто перевіряють почуття на міцність, що взагалі позбавлено сенсу. Логіки в їхній поведінці нема, запевняють психологи.

Терези

Це знак "Повітря", ласі на лестощі, компліменти, а звідси і схильність до зради. Терези дуже емоційні, динамічні, ревниві, схильні до інтрижок на стороні. Зрада для таких дівчат - не проблема (допоки не дізнався чоловік). Найбільше зраджують у дошлюбний період. Якщо чоловік не одружений з дівчиною Терезами, то його такі не залишатимуть думки про вірність обраниці. Астрологи не радять перевіряти стосунки, шляхом розриву на якийсь час. Цей період Терези знатимуть як провести - в обіймах іншого. Зупинити від зрад може лише шлюб, діти, підвищений контроль та закоханість. Тому Терези не дадуть чоловікові розслабитися.

Риби

Риби, може, й не зраджуватимуть фізично, але фліртуватимуть точно. Зрадити ж можуть тому чоловікові, з яким вони не тривалі стосунки або не закохані в нього, або якщо не впевнені у своєму партнерові. При цьому вони можуть нічого навіть не відчувати до тих, з ким зраджують. Просто вони дійсно однолюби, здатні глибоко кохати. А дівчині цього Знака захотілося уваги. Оскільки не вміють брехати надто добре, так про зраду чоловікові стане відомо майже одразу.

Телець

Жінки-Тільці теж схильні до зрад, вони завжди заглядаються на інших чоловіків. Поки закохані - належать одному чоловікові, однак з часом можуть стати ласими на компліменти та увагу інших. Вони люблять динаміку. З багатими, але нудними чоловіками не затримуються надовго. Єдиний спосіб утримати таку жінку - постійно підігрівати її інтерес. Чоловікові для цього треба показати, що його легко втратити, тільки так вона залишиться. Проте в такій методиці утримання до чоловіка виникатимуть ревнощі, через здатні битися, кричати, битися в істериці. Утримати Тельця допоможе наявність дітей, бо родина для них - понад усе.

Козеріг

Хоч Козеріг - земний Знак, такі жінки не вирізняються вірністю. Вони залишатимуться з чоловіком, якщо їх усе влаштовує, він багатий і є стабільність. Тільки-но цього не стане - вони зникнуть. Як би не клялися у вірності - виходять заміж не за душу і характер, а за гроші, становище чи інші блага. Чоловіка вибирають дуже ретельно. Хоч багато чоловіків скажуть, що Козероги - найвірніші жінки у світі. Астрологи кажуть, що це так тому, що не було шансів перевірити їхню любов на міцність.

Нагадаємо, астрологи розповіли, що за знаком Зодіаку можна визначити рівень конфліктності обраниці.