RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Проведуть життя в гармонії: названо п'ять найідеальніших пар за знаком Зодіаку

Астрологи впевнені, що у пошуках супутника життя не завадить порадитися з гороскопом. Вони назвали знаки Зодіаку, шлюб яких буде міцним та довговічним.

Про це пише УНІАН.

Лев та Стрілець

Волелюбність, емоційність і потяг до пригод двох представників вогненної стихії стануть основою порозуміння. Обидва партнери мають сильний характер і прагнуть безперервного руху вперед.

Телець та Рак

Вода і земля - відмінне поєднання, яке дозволить спокійному та розважливому Тельцю приборкати експресивність та уразливість Раку. Представнику земної стихії допоможе природна впертість, а кмітливість Рака відкриє нові горизонти.

Стрілець і Водолій

За словами астрологів, на цей неймовірно потужний союз чекають великі справи та яскраві емоції. Водолій згладжуватиме темперамент свого партнера, у той час, як Стрілець стане двигуном прогресу та надійним дружнім плечем.

Терези та Близнюки

Фундаментом гармонії у цій парі, як і в першому прикладі, стане схожість. Любителі відвертих розмов обговорюватимуть абсолютно будь-які речі, насолоджуючись порозумінням. Часто ці два знаки вже при знайомстві відчувають, ніби знають одне одного все життя.

Козеріг та Телець

Попри впертість обох партнерів, астрологи вважають такий союз дуже надійним. Міцні стосунки цих знаків зростуть із пристрасті та потягу, і лише потім з'явиться порозуміння.

Раніше астрологи розповіли, кого краще обходити десятою дорогою за знаком Зодіаку. Найбільш злопам'ятними та мстивими вважаються Тельці, Раки, Діви та Скорпіони.