RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Кому в червні зірки обіцяють фінансовий успіх: названо головного щасливчика за знаком Зодіаку

У червні цьогоріч одному знаку Зодіаку більше за інші знаки пощастить у фінансовій сфері, буде просунення у справах та перспектива прибутку, але якщо представник цього сузір'я наважиться на подвиги. Мова йде про Овна.

Про це повідомила астрологиня Аріна Артуровна на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, весь червень для цього знака буде успішним, у тому числі у грошових питаннях, але потрібно здійснювати подвиги, ризикувати, виборювати це, воювати як в прямому, так і переносному значенні.

"Чим більше руху, тим буде більше можливостей в будь-яких починаннях і розширеннях. Доходи будуть реалізацією особистих зусиль, фізичної праці. Особиста енергія буде спрямована на досвід і накопичення матеріальних ресурсів, розвиток талантів і фінансової підприємливості", - сказала Артуровна.

Вона зазначила, що цього місяця Марс знаходиться в Овні. Цінується все, що дісталося через боротьбу фізичну і душевну. Як винагородження, Марс дасть можливість сильно покращити фінансове становище.

"Це може бути додатковий заробіток або премія, або інші раптові фінансові джерела. Ці джерела можуть йти від творчої діяльності. Можуть встановлюватися нові корисні зв'язки, які в майбутньому також можуть принести грошову користь. Захочеться купити щось дороге або красиве", - пояснила астрологиня.

Водночас вона попередила, що є ризик насильства, несподівані неприємні ситуації.

"Важкі переїзди, поїздки або відрядження доведеться пережити Овну в червні 2022, тому заздалегідь підготуйтеся до них і уважно зберіть всі потрібні документи. Так як перевірка буде жорстка", - додала Артуровна.

Раніше ми писали, астрологи впевнені, що у пошуках супутника життя не завадить порадитися з гороскопом. Вони назвали знаки Зодіаку, шлюб яких буде міцним та довговічним.