RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Козерогам загрожують хвороби, а Близнюкам – проблеми із психікою: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 6 червня, саме в цей день Сатурн входить у ретроградність. Стало відомо, що принесе тиждень із 6 по 12 червня кожному представнику гороскопу.

Прогноз склала професійний астролог Надія Борова на Realist.online.

Овен

У представників знака все йтиме непогано в усіх відношеннях, окрім фінансового. Тим, для кого це проблематично, варто подумати про альтернативні джерела доходу та пошукати додаткові можливості заробити.

Телець

Тельці зможуть поставити крапку у справах, які тривалий час було відкладено. В особистому житті краще не робити різких рухів. Спроба з'ясувати стосунки та висловити партнерові свої претензії не призведе до чогось хорошого.

Близнюки

Стан представників знака буде не найкращим - накриють невиразні тривоги та невпевненість. Також можуть виникнути проблеми з вирішенням робочих питань. Крім цього, тиждень буде наповнений різними клопотами.

Рак

Гарний період для реалізації та вирішення робочих питань. Можливе отримання винагороди за виконану роботу. Водночас, можуть виникнути проблеми із житлом. Астролог радить бути обережними за кермом та стежити за справністю авто.

Лев

Левів охопить відчуття, що вони роблять замало. Затримки у справах виникнуть через гальмування системи та людей. Представники знака не зможуть вплинути на ситуацію, що склалася, тому найважливіше - зберігати спокій.

Діва

Тиждень буде відзначений клопотами та напругою. З'являться охочі перекласти на представника знаку свої обов'язки. Виходом буде рішення перекласти частину завдань на колег. Це допоможе зберегти душевну рівновагу.

Терези

Терези відчують приплив сил, але використовувати їх ефективно буде складно. З'являться можливості для заробітку, але Терезам може завадити їх нерішучість, тому що сфера буде незвичною для них. На тих, хто переможе свою боязкість, чекатиме успіх.

Скорпіон

З'явиться можливість заробити ризикованими способами. Астролог радить не укладати жодних контрактів. Може відбутися повернення до квартирного чи земельного питання, що пов'язане з документами.

Стрілець

Ті, чия діяльність пов'язана з творчістю, обслуговуванням, де основний споживач – люди, матимуть змогу розширити свою клієнтську базу. Оптимальний варіант розширити її за рахунок закордонних клієнтів або українців, які зараз живуть за кордоном.

Козеріг

Перед Козерогом встануть завдання пов'язані з їхнім тілом, особистістю та фінансами. Це може бути незакінчене лікування, не подані документи на виплати або щось подібне. Доведеться повернутися до цих питань та завершити їх.

Водолій

Водолій зіткнеться зі складнощами, пов'язаними з документами, правом власності, можливо зі взятими на себе раніше зобов'язаннями, які "зависли" через форс-мажор. Ці питання доведеться вирішувати, можливо, не зовсім звичним способом.

Риби

Тиждень буде активним і продуктивним, проте не виключені затримки та нестиковки. Багато що відбуватиметься не так швидко, як хотілося б. Ймовірно отримання зарплати чи гонорару, які затримували.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знак Зодіаку, якому в червні пощастить у фінансовому плані, але є одна умова.