RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Упертюхи та бунтівники: названі шість найнеслухняніших знаків Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку від природи не схильні підкорятися іншим людям, натомість вони полюбляють виходити за загальноприйняті рамки. На їхню думку, правила створені для того, щоб їх порушувати.

Про цих знаків Зодіаку розповіли астрологи.

Овен

Вперті Овни відмовляються робити те, що вони не вважають за потрібне. Усі правила, що стоять на їхньому шляху, вони розглядають лише як перешкоди, які чимшвидше необхідно "проїхати".

Водолій

Водолії відрізняються своїм вільним і творчим мисленням, яке не потерпить жодних обмежень, які їм ставить суспільство. Слідувати чужим правилам - не входить до списку їхніх пріорітетів.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку досить непередбачувані, зокрема, у них можна помітити "роздвоєння особистості". Зважаючи на те, що планета-покровитель Близнюків це Меркурій, який прагне дестабілізувати все навколо, не дивно, що їм подобається перевертати світ з ніг на голову.

Стрілець

Мінливі Стрільці народжені в стихії Вогню, а це пояснює їхню постійну цікавіть та постійну незадоволеність. Вони завжди піддають сумніву суспільні норми, оскільки хочуть краще зрозуміти світ навколо.

Рак

Як відомо, Раки - надзвичайно емоційні, тому якщо вони хочуть утнути щось, надмірна емоційність тільки допоможе їм зробити бажане, а на правила жодної уваги не звертатимуть. Спочатку роблять, а потім уже думають.

Лев

Відмінністю Левів від інших знаків Зодіаку є яскрава індивідуальність та жага до самовираження. Вони вірять, що правила створені для того, аби їх порушувати, а на їхнє місце вигадати нові й більш зручні.

Раніше "Апостроф" писав про тижневий гороскоп для всіх знаків Зодіаку.