RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Агресивні та дратівливі: ТОП-4 "чоловічих" знаків Зодіаку, озлоблених на світ

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку серед чоловіків, у яких закохуються з першого погляду і розповіли про найагресивніших і найозлобленіших представників гороскопу.

Про це пишуть "БелНовости".

Водолій

Основний пріоритет для чоловіка-Водолія – свобода та незалежність. Вони мають жорсткий характер і нехтують загальноприйнятими правилами. Цих чоловіків дратують ті, хто зв'язує себе рамками будь-яких норм.

Скорпіон

Скорпіони войовничі та агресивні, вони легко виходять із себе та втрачають рівновагу. Під хвилю їхнього невдоволення може потрапити будь-яка людина з їхнього оточення. Скорпіон не схильний стримувати свої емоції, тому може виникнути серйозний конфлікт.

Овен

Ці хлопці амбітні та імпульсивні, вони не зупиняться ні перед чим, щоб втілити свої бажання у реальність. Тих, хто переслідує власні цілі, Овен сприймає як перешкоду, злиться і готовий "стерти їх у порошок".

Козеріг

Представники знака мають практичність, вони вперті і не люблять, коли з ними не погоджуються. Заперечення оточуючих викликають у них агресію, але Козеріг старанно приховує це. Козероги часто неприємні у спілкуванні.

Як писав "Апостроф", астрологи раніше назвали найбільш неприємних чоловіків за гороскопом - ці люди в гніві можуть бути дуже жорстокими.