RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Язик підвішений відмінно: названі два найупертіші сперечальники за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, як кожен зі знаків Зодіаку поводить себе у найбільш напружені моменти, тримати себе в руках під час суперечки вдається далеко не всім.

Про це повідомляє Cluber.

Овен

Цьому знаку вдається перемогти будь-кого у суперечці. Всі логічні аргументи для нього - порожній звук. Виграти суперечку можливо, якщо впертого Овна комусь вдасться переконати у його неправоті. Тут варто знати, що цей знак здатен на таке не одразу.

Телець

Представники цього знаку уперті і непохитні. Якщо було що-небудь вирішено - Тільці рідко змінять думку. У суперечці з ними можна взяти гору, якщо показати, що нове рішення наділене здоровим глуздом та більшою фінансовою вигодою. Ще на Тельців магічно діють компліменти.

Близнюки

Цей знак може без зайвих роздумів прийняти будь-які інші аргументи. Проте це ще не означає, що суперечка виграна, вже через мить він може кардинально змінити думку, ставши на бік іншої людини. Обдурити Близнюків можна, переконавши їх у більш популярній та прийнятній позиції у суспільстві. Для цього знака питання популярності дуже важливе.

Рак

Раки схильні втікати від конфліктних ситуацій та швидко відсторонюються від проблеми. Астрологи радять дозволити їм спочатку прийти до тями і тільки потім викладати свої аргументи.

Лев

Лева можна переконати, якщо до нього підлеститися та наговорити спочатку хвалебних слів. Вони вважають себе дуже розумними, логічні аргументи змусять його стати на ваш бік. Хоч ідеї в Лева значно кращі за ваші і намагатиметься в цьому вас переконати.

Діва

Діву переконати у суперечці легко, якщо вдасться довести свою правоту. Діви в курсі, у чому саме помиляється опонент, відтак - не сперечатимуться без особливої потреби. Потрібно просто пояснити, що інший підхід більш доречний і Діва одразу відійде в бік.

Терези

З Терезами все просто - для них суперечки стають переговорами. З ними приємно вести справи, адже завжди шукають справедливого рішення і для себе, і для опонента. Можуть поступитися, якщо аргументи будуть незаперечні.

Скорпіон

Представники цього знака не можуть винести недомовок та нелогічних аргументів. Якщо це ваша зброя у суперечці - ви вже програли. Найкраща тактика зі Скорпіонами - сказати правду. Якщо побачить, що боретеся ви гідно - здатні навіть поступитися, але незначно.

Стрілець

Стрільці у суперечках отримують нові знання, всі хороші аргументи будуть ретельно вислухані. Якщо суперечка стосуватиметься питання особистого сприйняття, то її не виграти, адже Стрільці високо цінують власну думку.

Козеріг

Козероги не сперечатимуться про незначні речі. Тільки вагомі аргументи може вислухати цей знак, оскільки цікавиться тільки важливими речами.

Водолій

Народжені під цим знаком рідко втрачають самовладання. Їм до вподоби, коли рішення корисне для усіх зацікавлених сторін. Щоб виграти суперечку з Водолієм треба, щоб аргументи були корисними.

Риби

Риби прагнуть уникнути конфлікту, відтак - перемогти у суперечці просто. Якщо цей знак щось засмутить, він одразу відступить і зникне. Представникам цього знака через це складно відстоювати думку. Якщо перемогти Риб у суперечці просто, астрологи радять задуматися, наскільки це буде чесно щодо них.

Нагадаємо, що астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку серед чоловіків, у яких закохуються з першого погляду і розповіли про найагресивніших і найозлобленіших представників гороскопу.