RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Час романтики та близькості: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи, які раніше опублікували свій прогноз для жінок на тиждень з 13 по 19 червня, склали любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на цей період.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Для багатьох Овнів тиждень виявиться ідеальним для оновлення стосунків з партнером. З середи по неділю народжені під цим сузір'ям зрозуміють щось важливе про себе, свою другу половинку або про кохання загалом.

Телець

Одиноким представникам цього астрологічного символу час ставати активнішим, а сімейним Тельцям необхідно подбати про захист домівки та свого союзу.

Близнюки

Цей тиждень є оптимальним для того, щоб поділитися з половинкою своїми емоціями та страхами. Одиноким Близнюкам слід чекати на серйозні зміни: адже їхній покровитель Меркурій дуже сильний.

Рак

Раки можуть відчути загострення почуття ревнощів та власництва, причому як з одного, так і з іншого боку. Одинаки можуть зустріти нове кохання. Зірки приготували Ракам несподівані знайомства, осяяння, багато романтики та флірту.

Лев

Левам слід приділити більше часу своєму партнеру, а тим, хто поки його не знайшов, – пошукам. У спілкуванні варто бути особливо тактовними, оскільки необдумане слово може зруйнувати довіру та любов.

Діва

Тиждень закрутить Дів у вирі подій та почуттів. Головне не пропустити знаки та підказки долі, що маскуються у звичних подіях. Ці сигнали допоможуть знайти кохання та внести свіжі фарби в похмурі будні.

Терези

Зірки обіцяють серйозні зміни у питанні особистих та спільних цілей на майбутнє. Загалом Терези чекає приплив сил, який допоможе уникнути негативного повороту у вже наявних стосунках.

Скорпіон

Представникам цього знаку Зодіаку доведеться більше розмовляти зі своєю половинкою і не завжди це будуть мирні діалоги. Зате результатом стане ефективне розв'язання проблем, що накопичилися.

Стрілець

Астрологи радять подумати про причини напруженості в поточних стосунках. Тиждень сприятливий для розв'язання проблем із партнером. Самотнім Стрільцям можна сміливо планувати нестандартні побачення.

Козеріг

Козероги відрізнятимуться потужною харизмою і зможуть зачарувати вподобану людину. Сімейні представники цього астрологічного символу матимуть складну розмову. До спільних справ слід ретельно готуватися, щоб уникнути несподіванок, особливо в Супермісяці 14 числа.

Водолій

Імпровізація у коханні у цей період може стати джерелом розчарування. Також потрібно ретельніше відбирати своє коло спілкування – пускати в нього лише тих, хто дарує яскраві емоції та приносить добро. Цього тижня самотні Водолії швидше за все зустрінуть нове кохання.

Риби

Рибам астрологи радять влаштувати романтичний вікенд, створити атмосферу свята. А одиноким представникам цього знака Зодіаку не можна здаватися, але варто приготуватися до того, що просто та зрозуміло не буде.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, які не повертаються до колишніх.