RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

Харизматичні джентльмени: три найпривабливіші "чоловічі" знаки Зодіаку

Чоловіки, народжені під сузір'ями Скорпіона, Близнюків та Терезів, від природи мають шалену харизму та неймовірну привабливість, яким неможливо протистояти. Навіть найвибагливіші жінки з першого погляду закохуються в представників цих знаків Зодіаку.

Про це розповіли астрологи.

Скорпіон

Харизматичні Скорпіони можуть підкорити серце дівчини за секунду, бо вони мають якусь особливу чарівну енергію, яка притягує жінок. Водночас завоювати довіру представника цього знаку доволі складно, однак якщо це вдасться, то кохання та віддасть Скорпіона не знатиме меж. До того ж ці чоловіки вирізняються своєю лебединою вірністю й прагнуть робити свою кохану найщасливішою у світі.

Разом з тим будувати стосунки із Скорпіонами можуть тільки сильні жінки, які надають перевагу гіркій правді, аніж солодкій брехні - чоловіки, народжені під цим знаком, прямолінійні.

Близнюки

Чоловіки-Близнюки це справжні джентельмени, яких зараз можна частіше побачити у чорно-білих фільмах, аніж у реальному житті. Саме вишуканість манер, турботливість та чарівність закохує жінок у представників цього знаку. До того ж Близнюки, на відміну від більшості чоловіків, уміють слухати - це цінно.

Разом з цим Близнюки мають яскраво виражену сексуальність, що проявляється і в зовнішньому вигляді, і в поведінці. Вони вміють елегантно фліртувати та підтримувати інтерес жінок до себе без використання вульгарних методів, все ж Близнюки - джентельмени.

Терези

Такі чоловіки насправді є альтруїстами - їм добре, коли їхня кохана щаслива та задоволена. Терези намагатимуться зробити все можливе, щоб виконати забаганки обраниці для того, щоб її очі сяяли. Це стосується й інтимних стосунків, адже в ліжку представники цього знаку насамперед турбуються про партнера.

Терези - надійні чоловіки, які ніколи не підведуть свою кохану та завжди будуть на її стороні, попри всі обставини. Навіть під час сварки (якщо вона виникне, бо Терези загалом уникають конфліктів) чоловік-Терези спробує втішити, тому що не зможе дивитися на засмучене обличчя людини, яку так сильно кохає.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які готові до службового роману.