RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Літнє сонцестояння несе кардинальні зміни: астрологи склали гороскоп на тиждень

Цей тиждень стане сприятливим для всіх знаків Зодіаку, оскільки на ньому відбудеться літнє сонцестояння (21 червня), яке створить гармонійне тло для вирішення особистих питань, майнових справ та сімейних протиріч.

Про астропрогноз для знаків Зодіаку розповіла астрологиня Марина Складі (Марина Соколова).

Овен

Овни отримають шанс змінити життя на краще, бо цей період буде багатий на події в особистому житті та в профейсійній сфері. Досягти бажаного результату допоможуть соціальна активність та фізичні зусилля. Водночас варто й знаходити час для відпочинку, щоб відновити внутрішні ресурси.

Телець

Тиждень буде напруженим, оскільки звалиться на плечі багато роботи, однак вона принесе непогане матеріальне винагородження. До того ж Тельцям вдасться вирішити конфлікти та перевести протистояння в конструктивне русло. Астрологи радять проявити ініціативу в справах, а також іти на вигідну співпрацю.

Близнюки

Представникам цього знаку Зодіаку тиждень видасться легким та невимушеним із цікавими поїздками та інтелектуальною активністю. Якщо ж Близнюки шукають роботу, то їм усміхнеться успіх, бо цей період сприятливий для укладання угод, подання документів та проходження співбесід. Водночас на вихідних варто відновити сили після активних комунікацій, наприклад, прогулятися на природі наоднинці.

Рак

На початку тижня у Раків може бути поганий настрій, однак після 21 червня - літнього сонцестояння - усе зміниться на краще, бо ж Сонце увійде в знак Рака. Після тривалого періоду труднощів як у робочій, так і в особистій сфері, настане гармонія, однак для цього теж варто докласти зусиль.

Лев

Не надто легкий період для бізнесу, кар'єри, просування - вчитися та працювати важко, а сконцентрувати думки на чомусь одному взагалі неможливо. Однак вже з 23 червня ці складнощі поступово зникатимуть, а до кінця тижня взагалі прогнозується отримання приємних результатів від роботи. До того ж розпочнеться щасливий період для сімейного життя.

Діва

Чудовий час для романтики, спілкування з близькими, відпочинку - цього так не вистачало Дівам! Крім того, цей тиждень буде успішним для роботи, яка вимагає точності, дотримання суворих правил та чітких норм. Також можливе додаткове навантаження на роботі, котре можуть пізніше щедро винагородити.

Терези

З 20 до 26 червня краще не демонструвати свої творчі проєкти та громадську діяльність, тому що зовнішня активність здатна викликати шквал необ'єктивної критики через людську заздрість. Краще присвятити час, щоб переглянути життєві цілі, зайнятися інтелектуальним самовдосконаленням, проаналізувати власний життєвий досвід.

Скорпіон

Скорпіони відчуватимуть труднощі в матеріальних справах, однак саме це підштовхне їх до нового і кращого життєвого етапу. Представники цього знаку можуть опинитися перед складним вибором, астрологи радять у цьому випадку ризикнути. У будь-якому разі Скорпіони не залишаться без допомоги зі сторони, наприклад, не відмовлять у проханням роботодавці чи партнери.

Стрілець

Надзвичайно сприятливий період для Стрільців - час розквіту, популярності, нових можливостей та перспектив. Інтереси значно розширяться, що у свою чергу призведе до збільшення кола спілкування, нового досвіду та самовдосконалення. Разом з цим не варто забувати про тих, хто вороже дивиться на успіхи Стрільців - саме вони намагатимуться спровокувати їх на неблагородні вчинки.

Козеріг

Цього тижня Козерогам прогнозують участь у ділових зустрічах, подорожах, рекламі та навіть політиці, оскільки спектр можливостей буде широкий та різноманітний. Наприклад, подорож може посприяти новому знайомству з цікавою людиною, яка допоможе вийти із складних життєвих ситуаціяї, надихаючи своїм досвідом. Також Козерогам радять поділитися з іншими натхненням та знайти надійних партнерів.

Водолій

Водоліям варто зосередитися на одній справі та не розпорошувати свою увагу на дрібниці. При цьому здоровий спосіб життя, правильний режим дня та практичних підхід до виконання завдань забезпечить ефективність у роботі, що потім принесе матеріальний добробут. До того ж потрібно налагодити контакти з родичами та сусідами - це знадобиться в майбутньому.

Риби

Рибам прогнозують сприятливий час для спілкування з іноземцями, інвесторами, високопосадовцями та різними керівниками. Представникам цього знаку можуть запропонувати організувати громадський чи творчий проєкт, створити благодійний фонд або ж очолити волонтерський рух. Це чудова можливість проявити себе як відповідального організатора та талановитого лідера!

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які почнуть романитчні стосунки найближчим часом.