RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Левам треба проявити натиск, а Терезам - зайнятися здоров'ям: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

На цьому тижні 21 червня Сонце переходить у Рак, а 23 червня Венера переходить з Тельця до Близнюків. Крім того, 22-23 червня Меркурій з'єднується із зіркою Альдебаран, яка активізує так звану вісь катастроф (Антарес/Альдебаран). Максимальної обережності слід дотримуватися у сфері будь-яких зв'язків, інформації, логістики, торгівлі.

Прогноз для всіх знаків Зодіаку у гороскопі на Realist.online дає професійний астролог Надія Борова.

Овен

Представники знака і так активно включені в соціальне життя, а найближчим часом ця активність ще більше зросте. Овни робитимуть багато роботи в інформаційній та логістичній сферах. Все складатиметься вдало і так, як потрібно.

Телець

До 23 числа можлива деяка неадекватність реакції на те, що відбувається, ймовірні головні болі, загострення хронічних хвороб. У цей період не варто ухвалювати радикальних рішень. Фінансові питання можуть вимагати уваги Тельців.

Близнюки

Варто присвятити час та сили питанням, які давно вимагали вирішення, але були відкладені. З'явиться можливість довести до кінця розпочату, але відкладену справу. Виникнуть робочі моменти, пов'язані з документацією, можливо, перереєстрацією.

Рак

Тиждень буде активним та повним подій. При цьому ситуація непроста в тому сенсі, що може бути потреба багато чого робити потай і не афішувати. Саме така діяльність буде успішною і дасть результат.

Лев

Леви відчують певну войовничість, проте важливо направити її у правильне русло. У цьому випадку вдасться вирішити низку побутових проблем. На представників знака чекає успіх у будь-якій справі, де потрібно проявити натиск.

Діва

Діва буде завантажена роботою, начальство перекладе на неї обов'язки відсутніх співробітників. Представники знака мають досвід і знання, щоб зробити все в кращому вигляді. Тиждень буде відзначений активною діяльністю та збільшенням контролю.

Терези

Початок тижня буде досить нервовим, астролог радить не піддаватися емоціям, це допоможе утримувати ситуацію під контролем. Також варто уникати конфліктів та зайнятися здоров'ям. У другій половині тижня ситуація нормалізується.

Скорпіон

Скорпіони будуть сповнені енергії, але у реалізації планів можуть виникнути перешкоди. Проте, представники знаку успішно контролюють сферу своїх фінансів. Астролог рекомендує уважно ставитися до свого здоров'я та харчування.

Стрілець

Підвищиться залежність від обставин, можливість діяти буде обмежена ситуацією, що склалася, в умовах дуже обмеженої ініціативи. Потрібно виявити гнучкість і винахідливість, щоб отримати з ситуації користь.

Козеріг

Представники знака можуть опинитися у нових умовах. Доведеться вирішувати звичні питання, але за інших обставин. Йдеться про облаштування на новому місці, влаштування на роботу в новому місті.

Водолій

У Водолія тиждень пройде досить активно. Може виникнути потреба повернутися до занять, які були залишені деякий час тому. Хороший період для отримання нових знань або передачі свого досвіду комусь.

Риби

Цього тижня не можна витрачати матеріальні ресурси, навпаки, потрібно накопичувати їх. Щоб захиститися від спокус, важливо пам'ятати кінцеву мету. Кінець тижня принесе відчуття нестабільності.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких у липні чекають проблеми в особистому житті.