RU  UA

Наскільки велика небезпека застосування Путіним ядерної зброї: астролог дав прогноз

Для України існує дуже велика загроза того, що президент Росії Володимир Путін, який бореться за її землі, застосує ядерну зброю.

Так вважає відомий український астролог Влад Росс.

Він пояснює, що Путін є людиною, яка давно виношує плани привести в дію атомну бомбу. Сам французький астролог Нострадамус пророкував, що "цар жаху спуститься з неба".

"Читайте Нострадамуса. 10 центурія 72 катрен, де він пише, що цар жаху спуститься з неба. Рік 1999-й. Саме тоді відбувалося дуже страшне затемнення 11 серпня. Він говорив про сьомий місяць. За новим стилем це восьмий місяць – серпень. Саме тоді Єльцин призначив наступником Путіна. Цар жаху спуститься з неба – це так. Сам великий Нострадамус пророкував атомну бомбу", - зазначає він.

Астролог стверджує, що немає жодних сумнівів у тому, що Путін скине атомну бомбу, питання лише - куди: по країнах-членах НАТО чи по самому центру ухвалення рішень у Києві?

"Захід не хоче, щоб Росія програвала війну лише з тієї причини, що Володимир Путін у будь-якому разі запустить атомну бомбу. Якщо раптом різко почне Росія програвати, то швидше це зробить", - наголошує Влад Росс.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Армія Лукашенка наступатиме, але не на Україну - астролог Влад Росс