RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Кровопролитні бої припиняться: астролог назвала переломний місяць у війні в Україні

Триває повномасштабна російсько-українська війна - і зараз найзапекліша фаза протистояння. Водночас вже з серпня бойові дії зменшать інтенсивність, оскільки войовничий Марс увійде в знак Близнюків та пробуде там 8 місяців.

Про це розповіла астрологиня Валентина Віттрок.

Таке розташування планети Марс віщує для України значну деескалацію бойових дій. Віттрок навіть розглядає варіант завершення повномасштабної війни, процес якого розпочнеться саме в серпні. До того ж астрологиня припускає, що цьому сприятиме початок нових переговорів між Україною та Росією.

"Можливо, у цей час розпочнуться плідні переговори між протиборчими сторонами, які закінчаться укладанням мирного договору. Найімовірніше це відбудеться напередодні Дня Незалежності України", - сказала астрологиня.

Водночас вона наголосила, що цілком ймовірно цей договір стане проміжним та тимчасовим, але головне: він припинить повномасштабне зіткнення, хоч локальні бої все ще іноді триватимуть.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий астролог Влад Росс теж прогнозував переломний момент у війні на користь України, який розпочнеться у серпні поточного року.