RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Битимуть емоції, вилазитимуть страхи та скелети у шафі: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Астролог попередила, що цього тижня активізується кілька небезпечних точок, які можуть призвести до загострення емоцій та страхів, назовні можуть вийти таємниці та "скелети у шафі". Може збільшитися частота обстрілів, жертви, руйнування – найнебезпечніші дні 27, 28, 29.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 13 по 19 червня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Цього тижня Овни будуть сповнені енергії та активні. У представників знака загостриться почуття справедливості, вони ясно бачитимуть, хто є хто і об'єктивно оцінюватимуть як людей, так і інформацію. Можливе повернення до професійної діяльності.

Телець

Основні зусилля Тельців будуть спрямовані на пошук засобів існування, особливо у тих, хто нещодавно втратив роботу. Гарний момент для запуску власного проекту. Є шанс зробити джерелом доходу своє хобі.

Близнюки

Успішно вирішуватимуться ті питання, які залежать тільки від вас. Можливі пропозиції щодо додаткової роботи. Хоча це буде тимчасова пропозиція, але для тих, хто її виконає з максимальною віддачею, вона може стати джерелом постійного доходу.

Рак

Може виникнути потреба вирішувати питання, пов'язані з прибутковістю, монетизацією праці. Гроші можуть прийти не як заробітна плата, а як спонсорська або благодійна допомога.

Лев

Представників знака може охопити почуття невпевненості та неприкаяності. Буде багато хаотичної та безплідної активності. Важливо вибрати правильне спрямування докладання зусиль, тільки такий підхід принесе нехай скромний, але результат.

Діва

Представники знака можуть отримати пропозицію щодо підвищення на посаді. При цьому навіть компетентні Діви можуть відчути сумніви та невпевненість у своїх силах. Астролог радить не відмовлятися від перспектив.

Терези

Тиждень може стати початком чогось нового, особливо для тих Терезів, яким вдасться правильно відчути момент. На роботі можуть бути неприємні моменти – можете стати свідком чи учасником подій, які вам не сподобаються.

Скорпіон

Представники знака можуть свідомо ігнорувати якусь частину інформації, особливо травмуючу. Однак певна подія може змусити їх переглянути такий підхід. Може актуалізуватись питання з нерухомістю або країною проживання.

Стрілець

Тиждень буде відзначений безліччю контактів, у тому числі у сфері особистого життя. З'явиться можливість виправити та налагодити складні стосунки. Серйозні проекти, у тому числі бізнес, краще відкласти на деякий час.

Козеріг

Астролог радить приділити максимум уваги здоров'ю – є небезпека травмування. Крім того, можливе занепокоєння про близьку людину. У сфері фінансів актуальна економія, зайвих витрат варто уникати.

Водолій

Найкраща терапія зараз – робота, тому варто максимально завантажити себе нею. Затребуваність та можливість допомогти іншим допоможе пережити важкі часи. Також сприятливим є заняття творчістю.

Риби

Можуть надійти нові пропозиції і в роботі та в особистій сфері. Імовірні нові фінансові можливості, більший бюджет, проте зростуть і вимоги. Представникам знака важливо чітко визначити свої можливості та не ігнорувати "але", і дрібний шрифт.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких світ найближчим часом випробує на міцність.