RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Одягаються жахливо: названо чотири знаки Зодіаку, які не стежать за тим, як виглядають

Астрологи назвали чотири знаки зодіакального кола, які не переймаються, як виглядають. Зовсім позбавлені смаку в одязі Раки, Близнюки, Стрільці та Козероги.

Про це повідомляє Ukr.media.

Рак

Цей знак більше переймається про комфорт, тому носить виключно те, що не обмежує рухи. Також Раки не купують багато речей, носять те, що є. А заощаджені на відсутності шопінгу гроші направляють на корисні справи - розвиток та вдосконалення.

Близнюки

Народжені під цим знаком люблять робити собі обновки. У них дуже багато одягу, тільки він зовсім не компонується один з одним. У підсумку - виглядають часто кумедно та безглуздо. Та навіть попри критику Близнюки одягатимуться так, як звикли.

Стрілець

Представники цього знака дуже активні, завжди у русі, тому також віддають перевагу зручному одягу, а не красивому. Їм часто байдуже та й нема коли працювати над власним стилем. У них завжди є більш важливіші справи.

Козеріг

Хоч Козероги ґрунтовно підходять до всього, за що беруться, однак не в питанні одягу. Для них зовнішність не стоїть на першому плані, більше зайняті цікавими проєктами, захопленнями, роботою. Для цього знаку важливо розвиватися, а не красуватися. Вкрай рідко практикують підбір образів, для цього потрібен привід - наприклад, з нагоди професійного досягнення.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи склали фінансовий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.