RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Тельці погасять борги, а Водолії займуться шопінгом: фінансовий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Тиждень , що почався, буде непростим в астрологічному відношенні. Фахівці склали фінансовий гороскоп на період із 27 червня по 3 липня.

Про це пише "Слова та фрази".

Овен

Тиждень буде непростим, гранична обережність потрібна у вівторок. Успіх може на якийсь час відвернутися від представників знака. Імовірні обмани, помилки, втрата грошей. Ближче до кінця тижня ситуація налагодиться.

Телець

Зірки підказуватимуть Тельцям, які допоможуть їм прокласти шлях до матеріального успіху. Варто уникати брати кредити та гроші у борг. Цього тижня краще, навпаки, повертати і борги, і кредити.

Близнюки

Є небезпека зробити хибні кроки. Добре приділити час вирішенню фінансових питань та допомоги близьким. У вівторок можливий негативний сплеск. Астрологи радять утримуватися від прийняття поспішних рішень.

Рак

Важливо контролювати свої емоції – вони можуть завадити почути голос інтуїції. Представників знака може охопити лінощі та сумніви у своїх силах. Ті, хто зможе зберегти активність і позитивний настрій, досягне успіху.

Лев

Кінець тижня принесе підвищення рівня доходів, у чому допоможе колишній досвід. Загалом тиждень буде позитивним, але у вівторок та середу не виключені помилки, які можуть призвести до втрати грошей.

Діва

Справи Дів будуть йти добре, вони зможуть отримати підвищення та збільшення зарплати. Не виключені випробування та труднощі, але подолавши їх, вони отримають нові можливості. Багато представників Знаку зможуть здобути самостійність та фінансову незалежність.

Терези

Гарний час для робочих перестановок, коригування у графіку або витратах. Можуть з'явитись ідеї, як покращити свій добробут. Водночас можливе нерозуміння з начальством.

Скорпіон

Впоратися з труднощами допоможе інтуїція. Непростим днем може стати лише вівторок. Успіх буде на боці представників знака. Наприкінці тижня Скорпіон пожне радісні плоди своїх зусиль.

Стрілець

Рекомендується контролювати свої витрати та уникати ризикованих вкладень та зайвих витрат. При цьому не виключені й фінансові успіхи. Гарний час для валютних операцій, закупівель, оновлення гардеробу.

Козеріг

Ті представники знака, які заплуталися у собі, зможуть знайти своє покликання. Астрологи радять не бояться нового та відмовитися від звичних шляхів до мети. Чим менше буде рутини у роботі, тим більших успіхів вдасться досягти.

Водолій

Представники знаку знайдуть вихід із проблем із фінансами. Підказки про правильні кроки може дати будь-яка дрібниця. Хороший момент для поглиблення своїх знань про фінанси та способи заробітку, а також шопінг.

Риби

Риби зможуть подолати зневіру та інертність, настає час для активності. При цьому з обережністю потрібно братися за нові починання, наскільки можна їх краще відкласти до більш сприятливих часів.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на липень для всіх знаків Зодіаку.