RU  UA

"Білі" почали, але програють: астролог назвав сприятливу дату для контрудара ЗСУ

Усі українці з нетерпінням чекають двох подій: перемоги у війні та смерті кремлівського диктатора Володимира Путіна. Тим не менш розслаблятися ще рано, оскільки за час, що залишився у Путіна, може зважитися виконати свою давню мрію - застосувати ядерну зброю.

Про те, які дати є сприятливими для контрнаступу ЗСУ у всіх напрямках фронту, в ефірі Апостроф TV розповів відомий астролог Влад Росс.

За словами Росса, фронт одразу прорветься після 16 липня, коли будуть надані всі можливості для повалення режиму Путіна та палацового перевороту у Москві. Після палацового перевороту в Москві все піде іншим шляхом, Російської Федерації взагалі не буде. Років за 10 взагалі забудуть про те, що була така країна.

Як зазначив астролог, хороших новин варто чекати наприкінці липня-початку серпня. Тоді Марс поєднається з Ураном.

"Уран перевертає все у світі. Це планета, яка на своїй орбіті перебуває на боці, вона все перевертає. Єдина у своєму роді планета у Сонячній системі. А Марс – це планета війни. І ось вони сходяться 1 серпня разом ще й з кармічним висхідним вузлом Раху, який справді говорить про те, що білі починають, але програють", - заявив Росс.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Армія Лукашенка наступатиме, але не на Україну - астролог Влад Росс.