RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Чоловіки від них божеволіють: три найуспішніші жінки за знаком Зодіаку

Кожна людина у цьому житті може досягти успіху в житті та знайти справжнє кохання, однак існують знаки Зодіаку, які від народження мають риси характеру, що допомагають їм у таких сферах життя, як кар'єра та стосунки.

Про це розповіли астрологи

Лев

Левами керує стихія вогню, що наділяє їх вродженим магнетизмом та впевненістю в собі. Левиці завжди знають собі ціну та не будуть принижуватися ні перед ким. До того ж вони найбільше за все цінують свободу та власний час, тому переважно обирають дистанційну роботу та чоловіків, які не претендуватимуть на весь їхній вільний час. Загалом Левиці можуть довго обирати собі партнера, однак кінцевий результат буде того вартий, адже біля них зможе бути лише сильний, вірний, добрий та щирий обранець.

Терези

Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, дійсно вважаються успішними в сфері кохання. По-перше, Терези уміють приймати подарунки, компліменти та давати фідбек, тобто дякувати словами чи теж приємними подарунками. Чоловікам подобається спілкуватися з такими жінками, адже вони можуть їх зрозуміти та почуватися комфортно поруч з ними. Терези не люблять маніпулювати людьми та загалом мають м'який характер, через що конфлікти виникають дуже рідко - вони все вирішують мирно.

Водолій

Водолії з дитинства частіше перебували в оточенні протилежної статі, тому навчилися легко знаходити спільну мову з чоловіками. Разом з цим жінки, народжені під цим знаком, швидко інтегруються в нове середовище, унаслідок чого вони успішні не тільки в коханні, а й в бізнесі, побудові кар'єри та налагодженню спілкування з будь-якими людьми. Вони, як і Терези, воліють згладжувати гострі кути й вести дискусії лише в мирному руслі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, у яких знаків Зодіаку скоро почнеться "чорна смуга" у житті.