RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Ідеальний час для втілення бажань: три знаки Зодіаку, яким пощастить у липні

Липень буде активним місяцем у фінансовій сфері для більшості знаків Зодіаку, однак для когось з негативної сторони, а для декого з позитивної. Марс ввійде в знак Тельця, що посприяє збільшенню відкритих матеріальних питань.

Астрологиня Анжела Перл розповіла про трьох щасливчиків липня у фінансовій сфері.

Близнюки

Близнюкам у липні пощастить з вирішенням фінансових питань. До того ж до середини місяця завдяки повному Місяцю буде сприятливий час для здійснення покупок та продажів, а також зірки віщують зміни в житті, можливо, нову роботу чи новий проєкт.

Разом з цим існує можливість отримати новини про зарплату чи підписати фінансовий договір. Також актуальними залишаються усі сфери життя, які пов'язані з матеріальними цінностями, встановленням нових зв'язків та робочими подорожами.

Лев

Марс увійде в 10 дім Лева 6 липня - це дім кар'єри, роботи, доходів, що означає якнайшвидше досягнення успіху в бізнесі чи на роботі. Якщо Леви будуть активними та відкритими до змін, то фінансове щастя неодмінно прийде в липні. Наприклад, може бути пропозиція змінити локацію роботи або перейти на дистанційку. Головне правильно розставити пріорітети, і тоді гроші будуть активніше з'являтися в гаманці.

Рак

На тих представників цього знаку, які народилися на початку місяця, очікує покращення фінансової ситуації, яке триватиме впродовж наступного року. Існує велика ймовірність підписання важливих паперів, але цьому передуватиме особиста ініціатива Раків - варто брати долю у власні руки та почати заробляти справжні гроші.

До того ж зірки прогнозують Ракам неочікувано зустріч із людиною, яка допоможе перевернути життя з ніг на голову в позитивному сенсі. Можливо, ця людина підштовхне до досягнення оміряної мети.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох знаків Зодіаку, які все роблять справедливо.