RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Терезам загрожують конфлікти, а Дівам - провали в пам'яті: жіночий гороскоп на тиждень з 4 по 10 липня

Астрологи розповіли, які сюрпризи приготували зірки прекрасній половині людства наступного тижня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Жінка-Овен

Життєві труднощі, які переслідуватимуть Овнів у цей період, не повинні їх збивати з ніг — як тільки Марс увійде до Знаку Тельця 5 числа, ситуація у діловій сфері швидко зміниться. Цей тиждень буде продуктивним, але дуже непростим. Саме тому зірки рекомендують цим жінкам боротися з вірусами свідомості, що блокують енергетику. Дуже важливо це для жінок, які планують великомасштабні проекти, нові справи, що вимагають мотивації. Так здатність до досягнення цілей різко збільшиться.

Жінка-Телець

Для того, щоб примножити удачу жінкам цього Знака просто необхідно мислити тверезо та нестандартно. Зірки рекомендують діяти рішучіше. Єдине, що потрібно пам'ятати — це про близьких людей, яким у ці дні може раптово буде потрібна підтримка. Всім одиноким дамам-Тельцям потрібно приділити час для пошуку другої половинки. Тим, у кого на прикметі є людина, варто ознайомитися з порадами експертів про те, як привернути його увагу до Знака Зодіаку. Це додасть сміливість і впевненість, що у амурних справах відіграє ключову роль.

Жінка-Близнюки

Астрпрогноз для Близнюків, на жаль, не вселяє оптимізму, адже Меркурій з 5 липня розпочне рух у Знаку Раку, що змусить його втратити енергію. З іншого боку, ці прекрасні леді зможуть пережити події, які багато розставлять по своїх місцях. У цей час Близнюки може бути зовсім не до роботи, тому що ситуація в сім'ї чи особистому житті вимагатиме підвищеної уваги. Втома і бажання відпочивати трохи заважатимуть у діловій сфері та зіпсують стосунки з іншими людьми. У цей кризовий час не слід забувати про внутрішні точки опори.

Жінка-Рак

Щоб цей період минув на позитивній ноті, Ракам потрібно навчитися об'єктивно оцінювати можливості. Протягом цього часу виникатимуть ситуації, коли буде потрібна стороння допомога чи консультація близької людини. У тих справах, у яких у жінок не буде достатньо досвіду, краще не проявляти активність. Над сімейними негараздами краще посидіти і подумати разом із коханою людиною. Нептун, який нещодавно увійшов до ретро-фази, обіцяє початок складного періоду.

Жінка-Лев

Настає чудовий період для духовного розвитку, здобуття нових навичок та інформації. Час обіцяє бути багатим на події, але складним. Можливо, що погані обставини в результаті принесуть Левам удачу та благополуччя, причому вже зараз! Тож не треба нарікати на долю і робити швидкі висновки: ймовірно, що під виглядом невдачі Нептун підкине цим жінкам щось хороше. Найголовніше — не занурюватись у меланхолію, інакше можна все зіпсувати.

Жінка-Діва

На цих леді чекає насичений і не найлегший тиждень. Дівам потрібно пам'ятати про важливість гарного міцного сну. Будь-який, навіть найпростіший день не залишить ні грама негативу в серці, якщо добре відпочити та відновити сили за ніч. Ці жінки люблять самовдосконалюватися, але цей період не надасть їм для цього нових можливостей: ретроградність Нептуна і негатив Меркурія зараз не схильні до навчання. У цих представниць цього знаку Зодіаку погіршиться пам'ять, тому їм потрібно бути уважнішими, особливо у роботі з документами.

Жінка-Терези

Ключем до успіху жінок-Терезів стане обачність: тиждень буде просякнутий негативом, здатним вилитися в конфлікти або, що гірше, у нові проблеми. У відносинах із близькими можливий розлад, сварки. З іншого боку, зірки та планети істотно посилять інтуїцію Терезів. Також нічні світила допоможуть цим жінкам дізнатися про майбутнє. Не виключені й тертя з колегами, спричинені конкуренцією. Все це стане стимулом для того, щоб стати добрішим. За доброту Терези отримають масу удачі.

Жінка-Скорпіон

Приступи активності можуть різко змінюватися апатією, але це цілком нормально, враховуючи становище планет. Якщо жінки-Скорпіони хочуть провести місяць плідно, їм не варто піддаватися на провокації. Наприкінці тижня прекрасні Скорпіони відчують приплив сил та бажання зробити щось хороше. Не варто ігнорувати ці душевні позиви.

Жінка-Стрілець
Планети сформують ґрунт для фінансового успіху цих жінок, а також для дрібних удач у домашніх справах, щасливих випадків. Станеться це лише наприкінці тижня. Здобувати перемоги на любовній ниві буде значно важче, тому Стрільцям. Сказати заздалегідь, як складуться обставини, досить складно, тому прекрасним Стрільцям краще не сподіватися на приємні випадки. Астрологи радять йти за мрією, але не ображаючи при цьому оточуючих.

Жінка-Козеріг

Перше і ключове правило для жінок-козерогів цього тижня — тримати плани в секреті . Якщо розповідати про свої амбіції та бажання подругам чи стороннім людям, ймовірність досягнення успіху стане мінімальною. Загалом ці дні можна назвати вдалими — Козерога прекрасної статі випробовуватиме припливи натхнення, щастя. Зірки обіцяють, що вони будуть у чудовому настрої і з легкістю видавати геніальні ідеї. Планети наділять Козерогів вірою в себе і великою удачею, тому зараз саме час переходити від слів до справи.

Жінка-Водолій

Завадити успіху Водоліям може лише надто сильна впертість. Експерти наполегливо рекомендують не тиснути на оточуючих: можна отримати жорстку відсіч і витратити енергію на конфлікти та полеміку. Ці жінки зможуть розпочати рух до цілей та зміни життя в цілому. У їхньому житті провідну роль зіграє ретро-Нептун. Астрологи рекомендують керуватися логікою, оскільки інтуїція в ці місяці і сім днів буде поганим порадником.

Жінка-Риби

Прийняття будь-якого рішення у Риб займатиме набагато менше часу. Їм вдасться прораховувати свої справи на кілька ходів уперед. Імовірність помилки чи зриву планів буде практично нульовою. Потрібно наголосити на креативності. У цей період прекрасним жінкам добре будуть даватися справи, в яких потрібний творчий підхід. У коханні на Риб чекає успіх. Багатьом вдасться розпалити нову пристрасть у серці коханого чоловіка . Іншим жінкам цього Знаку вдасться знайти другу половинку.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав трьох найуспішнішіх жінкок за знаком Зодіаку.