RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Не можуть без жіночої уваги: топ-3 чоловіків-гульвіс за знаком Зодіаку

Є такі чоловіки, яких хлібом не годуй – дай лише ліворуч звенути періодично. Астрологи розповіли про те, представники яких трьох знаків Зодіаку більше за інших схильні до невірності. Їхнім дамам доведеться часто влаштовувати сцени ревнощів і стежити за листуваннями в телефоні.

Про це повідомляє сайт "Кіноафіша".

Близнюки

Чоловіки-Близнюки добре відомі своїм непостійним та імпульсивним характером. Замість того, щоб слідувати голосу розуму, вони часто йдуть на поводу у швидкоплинних почуттів та емоцій.

Якщо на вечірці вони зустрінуть нову людину, яка закружляє їм голову, то Близнюки із задоволенням почнуть фліртувати з нею. Наявність кільця на пальчику не буде їх бентежити жодним чином.

Крім того, ці чоловіки люблять увагу до своєї персони. Якщо одна дама не зможе подарувати їм стільки захоплення, турботи та ласки, скільки вони хочуть (а запити у них зазвичай дуже високі), вони поїдуть шукати все це десь на стороні.

Овен

Ці вогняні чоловіки – справжні авантюристи, які постійно перебувають у пошуках пригод та розваг. Вони схильні до спонтанних вчинків та рішень, щоб не скучати, їм постійно потрібні свіжі емоції, адреналін, пристрасть.

Тому ці чоловіки не можуть довго залишатися в любовних відносинах. Як тільки почуття новизни притупляється, вони поспішають втекти від набридлої людини.

Є ймовірність, що колись представник цього знака матиме постійного партнера, але час від часу стрибатиме в гречку, щоб вгамувати спрагу свіжих вражень. При цьому самі Овни ніколи не назвуть самих себе зрадниками і не страждатимуть від докорів совісті.

Водолій

Чоловіки, що з'явилися на світ під знаком Водолія, так само волелюбні, як і Близнюки. Недарма в них та сама повітряна стихія. Вони болісно сприймають будь-яке посягання на їхні особисті межі – є речі, якими вони не хочуть ділитися навіть із тією самою Єдиною.

Сімейні узи для Водоліїв - це тяжкий тягар, тому вони з усіх сил намагаються уникнути статусу законного чоловіка.

Цікаво, що найчастіше представники повітряного знака зраджують віртуально – розважаються в різних додатках для знайомств, обмінюються двозначними повідомленнями з колишньої чи ставлять лайки красуням у соціальних мережах. Ось тільки емоційна невірність здатна зруйнувати стосунки так само, як фізична.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав також топ-4 найвірніших знаки Зодіаку. З цими людьми можна почуватися абсолютно безпечно і спокійно.