RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Не можуть похвалитися запасами сил: у трьох знаків Зодіаку найслабша енергетика

Кожен народжується унікальним, навіть якщо багатьох людей об'єднують знаки Зодіаку. Водночас без чогось спільного по життю в представників однакових знаків Зодіаку не обійдеться - деякі з них мають слабке енергетичне поле.

Про це "Апостроф" поговорив із астрологами.

Найслабшою енергетикою володіють водні знаки: Раки, Скорпіони і Риби. Вони насправді чутливі, лагідні й чуні люди, які мають багатий внутрішній світ та свою зону комфорту - представники цих знаків постійно потребують відчуття захищеності.

Рак

Раки відрізняються чутливістю та емоційністю, тому їм складно контролювати себе та спрямовувати сили в потрібне русло. Вони також можуть занадто перейматися чужими проблемами, через що інші люди в прямому сенсі висмоктують енергію Раків, які потім стають тривожними та нервовими. Водночас правильне розподілення ментальних ресурсів здатне владнати ситуацію - Раки завдяки емпатичності можуть досягти успіхів у житті. Порада Ракам: оточуйте себе позитивними та добрими людьми.

Скорпіон

Скорпіони звикли пригнічувати свої емоції, ховати справжні почуття, а це дуже трудомісткий процес, що забирає усі сили. До того ж Скорпіон - чуттєвий знак - і йому потрібно мати інтимне життя, без якого їхні моральні ресурси швидко спустошуються. Разом з цим внутрішня енергія Скорпіонів час від час проявляється настільки потужно, що за один раз може владнати всі проблеми. Порада Скорпіонам: більше спілкуйтеся з людьми, яких ви любите, але не зайбувайте про усамітнення, наприклад, за допомогою медитацій, дихальних практик та рукоділля.

Риби

Загадкові та незбагненні Риби мають нестабільну енергетику, і в момент спаду вони не мають сил навіть на щоденні справи. Якщо Риби не будуть спрямовувати свою енергію в творчість, свої емоції вкладати в музику, картини чи вірші, тоді на них чекає енергетичний занепад. До того ж сили у представників цього знаку забирає звичка постійно думати про минуле, стежити в соціальних мережах за життям своїх колишніх партнерів чи друзів. Порада для Риб: навчіться розраховувати свої сили, не жертвуйте власними інтересами чи часом заради інших та нарешті кажіть тверде "ні", коли це доречно.

Раніше "Апостроф" писав про трьох найгірших кулінарів за знаком Зодіаку.