RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Спіймають удачу за хвіст: названо топ-3 щасливчика липня по гороскопу

Настав другий місяць літа - чудова пора для нових звершень, початку романтичних стосунків чи сонячного відпочинку. Липень для деяких знаків Зодіаку стане по-справжньому щасливим та позитивним, адже їм усміхнеться фортуна.

Про це розповіли астрологи.

Телець

Тельцям у липні особливо пощастить на любовному фронті. Самотні представники цьому знаку просто мусять позбавитися невпевненості у собі та почати діяти, наприклад, знайомитися з новими людьми, щиро говорити про свої почуття та нарешті зав'язати міцні й здорові стосунки. А для тих Тельців, які мають кохану людину, порада від зірок - проводьте більше часу разом.

Терези

У липні Терези здобудуть новий навик - мультизадачність. Вони зможуть виконати безліч завдань, і при цьому матимуть достатньо енергії досягати своїх цілей, а зірки будуть допомагати та всіляко сприяти. Водночас і оточення Терезів буде підтримувати їх на шляху до мети. Астрологи рекомендують Терезам хоча б іноді в липні відволікатися від справ та приділяти увагу близьким.

Козеріг

А от Козероги в липні спіймають удачу за хвіст у кар'єрній сфері. Хтось отримає надбавку до зарплати, а дехто таки дочекається підвищення в посаді. Разом з цим Козероги можуть і зовсім змінити роботу чи навіть свою діяльність, що обов'язково буде правильним рішенням. Зірки обіцяють позитивно впливати на долю Козерогів у липні.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотирьох знаків Зодіаку, які мають від народження унікальний дар - вони позитивно впливають на людей завдяки цьому.