RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

Слизькі, цинічні та бездушні: три знаки Зодіаку готові на все заради досягнення мети

Кожному на шляху зустрічалися люди, які були ладні на аморальні вчинки задля досягнення своєї мети. Ті, хто народився під сузір'ями Діви, Близнюків та Рибів, від природи мають схильність досягати бажаного, попри всі перепони.

Про це розповіла астрологиня Людмила Булгакова.

Діва

Діви живуть за принципом "мета виправдовує засоби", тому не переймаються, якщо для отримання бажаного потрібно буде "переступити" через когось. Просування кар'єрними сходами для представників цього знаку важливіше за дружбу чи кохання. Іноді буває, що Діви зав'язують стосунки тільки заради отримання вигоди, наприклад, корисних зв'язків чи нової посади.

Близнюки

А от Близнюки несвідомо можуть зробити своїм вчинком боляче іншим - вони загалом ставляться до життя легковажно, а здатності до емпатії у них майже немає. До того ж у моменти прийняття важливих рішень Близнюки забувають про усіх навколо - залишається тільки представник цього знаку і його проблеми, що негативно впливає на долі інших. Разом з цим Близнюки, як і Діви, часто використовуються своє оточення для досягнення мети.

Риби

На перший погляд Риби здаються романтичними особами з тонкою душевною організацією, і це правда. Однак у них разом з цими якостями вживаються і жорстокість, і непередбачуваність. Риб не цікавлять почуття інших людей, адже вони зосереджені лише на власних. Тому при досягненні цілей вони не звертають увагу, як їхні дії впливають навіть на друзів чі рідних. Представники цього знаку Зодіаку дійсно схожі на риб, тому що їм властиво бути "слизькими" та верткими у справах - таких людей неможливо впіймати на негідному вчинку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, у яких знаків Зодіаку найслабкіша енергетика.