RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ціаністий калій або "Новичок": астролог передбачив майбутнє Путіна

Російський диктатор Володимир Путін може бути зміщений з посади в результаті "палацового перевороту", після чого його життя може обірватися.

Про це заявив український астролог Влад Росс.

За словами Росса, у серпні відбуваються всі палацові перевороти, які тільки можуть відбуватися у Росії. Цьому, як вважає астролог, сприятиме "хороша комбінація планет" у другій половині липня – на початку та середині серпня.

"Цього, фактично, не можна уникнути. Принаймні Марс (символ вбивства) входить до будинку влади Російської Федерації починаючи з 16 липня і буде цілий місяць, до кінця серпня", - заявив Росс. Він вважає, що у поваленні Путіна візьмуть участь відомі російські олігархи та бізнесмени, такі як Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Володимир Потанін та інші.

Рос зазначає, що Дерипаска ненавидить Путіна, а кілеру за усунення диктатора вже нібито заплатили мільярд доларів США. Кремлівського тирана можуть вбити пострілом з вогнепальної зброї, або отруїти ціаністим калієм - можливе застосування "Новичка".

не даю навіть 100-у частку щодо ставки на життя Путіна на найближчий рік. Швидше за все, він помре. Чим швидше він це зробить, тим менше людей нашої країни загине", - заявив Росс.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог заявив, що російський диктатор Володимир Путін має "букет" серйозних хвороб, йому залишилося жити недовго. У зв'язку з цим є ймовірність того, що він може застосувати ядерну зброю.

До цього Влад Росс заявив, що дні самопроголошеного президента Білорусі, який намагається всидіти одразу на двох стільцях, закінчуються – після повалення Путіна подібна доля чекає і на Лукашенка.