RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У Стрільців та Водоліїв клопіт, а у Терезів суди: гороскоп на липень для всіх знаків Зодіаку

У липні на Стрільців і Водоліїв очікують клопіт, для Риб цей місяць стане часом для творчості та кохання, а на Терезів чекають судові справи.

Про це у Facebook повідомила астропсихолог Валентина Вітторок.

Спеціаліст озвучила гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень поточного року:

Овен

З 6 липня увага Овнів буде сконцентрована на фінансах та витратах. Також їх чекають численні контакти, короткі поїздки, знайомства, турботи про будинок і рідних з близькими - це потрібно зробити до 23 липня. Проте з 28 липня ситуація зміниться, тому глобальні плани потрібно встигнути втілити в життя до кінця липня.

Телець

У липні багато Тельців чекає велика робота з документами, але з 6 числа у них з'явиться певна внутрішня напруга, яка потім вирветься на волю у вигляді руйнівної енергії. До 21 серпня перед Тельцями краще не махати "червоними ганчірками", оскільки цей миролюбний знак може показати свій справжній потенціал.

Проте у першій половині місяця можливий прибуток у валюті, або подарунки.

Близнюки

Перша половина місяця подарує Близнюкам особистий шарм і можливість заробляти, також у них буде можливість познайомитися з сильними світу. Друга половина місяця присвячена контактам, коротким поїздкам, отримання цікавої інформації.

Рак

Раки будуть у центрі уваги - у них з'явиться інтерес до питань захисту дітей та материнства, батьківщини та екології. Також вони відчують приплив глибокої симпатії з боку оточуючих людей, а з другої половини місяця у них з'явиться можливість заробітку через мовлення та контакти.

Лев

До 23 липня може з'явитися втома або бажання попрацювати на самоті. І хоча зірки благоволіють Левам у справах, пов'язаних з людьми здалеку, але слід пам'ятати, що наприкінці літа – на початку осені справи зміняться на гірший бік, тож краще ловити момент.

Діва

Липень – ідеальний час для спілкування з друзями. Це також час, коли Дівам дарують кохання, але раціональний розум представників даного знаку Зодіаку може навіть цього не помітити. Можливі далекі подорожі чи справи вдалині.

З 23 липня сонце входить до зони обмежень, тому всі справи краще встигнути до цього періоду.

Терези

У Терезів липень буде пов'язаний з демонстрацією професіоналізму, справи будуть пов'язані з кар'єрою. До кінця місяця велика можливість громадських виступів, партнерських угод, шлюбних пропозицій. Однак також висока ймовірність судових розглядів, тому краще не ризикувати.

Скорпіон

У першій половині місяця Скорпіони матимуть можливість подорожувати, отримати валюту або подарунки від партнерів. І хоча весь місяць схожий на боротьбу з партнерами, у якій половині липня кар'єра та амбіції виходять на передній план. Це зовсім не заважає любити когось далеко.

Стрілець

Стрільців цікавлять позички, а також допомога від держави та фінанси партнерів. До 23 числа краще не потрапляти до зони бойових дій. Хоча Юпітер в Овні підтримує будь-яке починання Стрільців, але найкраще він проявить себе на терені творчості та кохання, Марс же може вказувати на авральні справи в будинку та на клопіт у плані здоров'я та роботи.

Козеріг

Для Козерогів цей час публічної діяльності та виходу у світ - у одиноких представників цього знака з другої половини місяця можуть початися дуже теплі дбайливі стосунки все з тим самим партнером.

Водолій

Водоліїв чекають сімейні справи та вирішення інших завдань. Це незворотно призведе до втоми, але друга половина місяця буде присвячена компаньйонам та публіці.

Риби

У липні у Риб буде час творчості та кохання. У першій половині місяця прокинеться бажання декорувати будинок або присадибну ділянку, у другій половині липня доведеться засукавши рукави виконувати необхідну, але дуже потрібну роботу

Раніше астрологи розповіли, які сюрпризи приготували зірки прекрасній половині людства наступного тижня.