RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Підсилює себе, купаючись у крові: мольфарка пояснила, чому Путін досі не помер

Вже неодноразово в мережі з'являлася інформація про те, що Володимир Путін серйозно хворий - за словами мольфарки, так і є, а для відновлення сил російський диктатор використовує навіть нетрадиційну медицину.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі.

За її словами, президент РФ навіть не приховує, що має нетрадиційні методи лікування.

"Нетрадиційні методи лікування йому призначають його шамани, до яких він їздить до Сибіру. Він це практикує. Є дуже багато нетрадиційних методів, за допомогою яких можна підкріпити організм. І коли його батарейка вже сідає, він летить до Сибіру, купається в крові оленів і багато іншого. Він посилює себе і потім йде далі в бій", - розповіла екстрасенс.

Вона зазначила, що настане день, коли йому ці ресурси вже не допомагатимуть, тому що з кожним разом, коли він випробовує все більше методів нетрадиційного лікування, вони вичерпують себе.

"Він хворий. Це видно по ньому, видно по його енергетиці, видно з його вигляду. Він хворий на онкологію. Традиційними та нетрадиційними методами лікування зараз роблять все для того, щоб його витягти з цього стану. У комі його немає, він ще ходить. Але те, що він пройшов хіміотерапію, це видно по всьому організму. Ми це бачимо як з енергетики, так і з міміки. Більше того, метастази в організмі його поглинають", - резюмувала Мочіовскі.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя - мольфарка Магдалена Мочіовскі