RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Не знають, де друга шкарпетка: топ-3 найнеохайніших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи розповідають, що найнеохайніших чоловіків можна визначити за датою народження. Так, представники трьох знаків Зодіаку щиро не бачать сенсу в порядку у своєму житлі.

Про це повідомляє Rsute.

Водолій

Той, хто народжений під цим знаком, є творчою натурою, тому для них прибирання - рутина й марна трата часу. Оскільки обожнюють оригінальність - у них вдома постійно "творчий" безлад. Саме через це - посідають перше місце у рейтингу найнеохайніших чоловіків за знаком Зодіаку. У їхній оселі всюди можуть бути розкидані речі, на перший погляд, тоді як з іншого боку - чоловіки-Водолії дуже вміло орієнтуються у такому хаосі: навіть у темряві можуть легко дістати потрібний предмет. Для прибирання швидше винаймуть хатню робітницю, аніж займуться цією справою самотужки.

Риби

На другому місці у списку найбрудніших чоловіків за знаками зодіаку - Риби. Ці чоловіки досить доброзичливі та привертають увагу своїм милим виглядом, тому їхнє оточення не одразу помітить, що вони неохайні. Представники цього знаку знайдуть безліч причин, щоб не займатися прибиранням у будинку. І не зроблять прибирання навіть з доброї волі. У них така логіка - навіщо прибирати, якщо скоро все одно стане брудно?

Лев

Будьте певні - вдома у цього знаку Зодіаку твориться безлад та хаос. А все тому, що "царська натура" Левів не дозволяє їм так падати низько. Прибирання і будь-яка робота для них - щось негідне їх, відтак - легко перекладають такі обов'язки на інших. Неохайність не стосується зовнішнього вигляду Левів, вони маніакально стежать за тим, як виглядають, тут вони натирають до блиску своє взуття та чистять одяг, щоб ніхто не запідозрив, що вони нехлюї і не гідні "корони".

Раніше ми писали про три найнещасливіші знаки Зодіаку.