RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Не щастить ні в житті, ні в кар'єрі: топ-3 найневезучих знака Зодіаку

Три знаки Зодіаку постійно відчувають себе нещасливими, тому що їм не посміхається фортуна ні в особистому житті, ні в кар'єрі. Вони звинувачують у цьому зовнішні обставини, але насправді бояться визнати, що проблема в них самих.

"Апостроф" дізнався в астрологів, чому деякі знаки Зодіаку такі невдачливі.

Риби

Головний недолік Риб - мрійливість, яка часто замінює їм реальність. Вони відмовляються дивитися правді у вічі, не хочуть жити в реальному світі з реальними проблемами, тому надають перевагу заховатися у мріях. Риби надзвичайно чутливі до будь-яких ударів долі, а чинити їм опір просто не вміють. Для них найкращий вихід із ситуації - впасти в меланхолії, а згодом у депресію.

Близнюки

Водночас Близнюки псують собі життя мінливістю - їхній настрій змінюється щосекунди, і це можна помітити, коли вони покидають справу, за яку бувально нещодавно взялися. Тільки щось не виходить - це катастрофа для Близнюків. Вони також не слухають свою інтуїцію, що негативно впливає на справи.

Телець

Уперті й егоїстичні Тельці на все мають свою думку, а про існування інших навіть не хочуть знати. До того ж представники цього знаку Зодіаку мають тенденцію імпульсивно реагувати на ситуації, де вони виявляються не праві, через що виникає безліч конфліктів із близькими людьми, колегами та керівництвом.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотирьох найогидніших чоловіків за гороскопом.