RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

Закомплексовані "сірі мишки": топ-3 найнепривабливіших знака Зодіаку

Астрологи назвали три знаки зодіакального кола, представники яких мають непривабливу зовнішність. Не блищать красою Скорпіони, Риби та Раки.

Примітно, що всі вони належать до стихії Води, пише “Апостроф”.

Скорпіон

"Сірі мишки" - точно сказано про народжених під цим сузір'ям. Вони мають купу комплексів і намагаються не привертати до себе уваги, що може виявлятися навіть у неохайності. Така поведінка часто призводить до самотності.

Скорпіони не позбавлені заздрощів і намагаються уникати суспільства визнаних красунь. Разом з тим вони можуть робити капості - мстять за те, що приваблива зовнішність дісталася не їм.

Риби

Риби-підлітки, як правило, відрізняються незграбністю. У більш зрілому віці вони залишаються надто худими або, навпаки, розпливаються. Також представники цього астрологічного символу мають тьмяне тонке волосся та невиразне обличчя.

Але це не критично і легко піддається корекції, особливо в представниць жіночої статі. За допомогою вмілого макіяжу та відповідної зачіски зовнішність можна зробити яскравішою та виразнішою.

Рак

Представники цього знаку Зодіаку з дитинства мають зайву вагу, великі риси та круглу форму обличчя. Природні лінощі часто доводить їх до ожиріння. Водночас Раки дуже товариські та добродушні, тому подобаються оточуючим.

Раніше астрологи назвали найнеохайніших чоловіків за знаком Зодіаку, які не знають, де друга шкарпетка.