RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

"Боги" байдужості: названо шість найрозважливіших і найегоїстичніших знаків Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку від народження схильні ставитися до всього із байдужістю. Таких людей часто називають холодними та відстороненими від усього, що насправді заважає в стосунках з іншими.

Про це розповіли астрологи.

Телець

Тельці виглядають байдужими та холодними через невміння йти на компроміси, адже для них головне - це довести правильність своєї думки. Вони можуть упертися лобом у стіну і все, після цього будь-які намагання знайти спільну мову стануть провальними. Тельці готові пожертвувати здоровими стосунками заради власних переконань без найменших докорів сумління.

Рак

Раки хоч і зажили слави добрих сім'янинів та лагідних людей, вони часто бувають закритими, холоднокровними та байдужими. Така поведінка формується після того, як Раку розбивають серце - він прагне у такий спосіб захистити себе, уникаючи нових емоційних потрясінь. Однак це не найкращий метод вирішувати проблеми.

Діва

Діви контролюють усе, зокрема, свої емоції. Вони настільки багато уваги приділяють раціональному плануванню своїх дій, що зовсім забувають про симпатії, антипатії, почуття та навіть співчуття до ближнього. А от коли Діви захочуть комусь помститися, то зроблять це з максимальною холоднокровністю та розрахунком.

Скорпіон

Як тільки хтось образить Скорпіона, то він буквально перетвориться на кригу - це дозволить йому виношувати й реалізовувати найстрашніші помсти. До того ж така зовнішня беземоційність не дозволяє іншим знайти слабкі місця представників цього знаку. Холоднокровний Скорпіон - це небезпечно, адже ніхто не знає, що в нього на думці.

Стрілець

Стрільці дійсно можуть бути чудовими людьми, але разом з цим і приголомшливими егоїстами, які переймаються лише власними проблемами, забуваючи про існування інших людей. Типові представники цього знаку залюбки годинами вам розповідатимуть про своє життя, а от до ваших слів будуть геть байдужими. Водночас варто бути обережними: коли Стрілець поставить вам запитання, то це тільки через бажання вивідати щось корисне та вигідне для нього.

Водолій

Водолії холодні не тому, що бездушні, а просто в них така натура - їм не вистачає емпатії, тому вони воліють не слухати емоційні історії інших, не бути в ситуаціях, де від них вимагається співчуття. Емоційно закриті Водолії почуваються більш впевнено.

Раніше "Апостроф" писав про топ-6 головних підлиз за знаком Зодіаку.