RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Правила їх напружують: три знаки Зодіаку не хочуть дорослішати і поводяться, як діти

Зазвичай, люди надають перевагу спілкуванню зі своїми ровесниками або старшими, щоб перейняти досвід та навчитися чомусь новому. Однак деякі знаки Зодіаку дотримуються протилежної думки: вони охоче комунікують з молодшими людьми, тому що вся серйозність "дорослих" їх напружує.

Про це розповіли астрологи.

Близнюки

Цей знак Зодіаку відрізняється легковажністю та схильністю до дитячої неслухняності, тому часто нагадує дітей. Така поведінка дозволяє їм швидко інтегруватися в оточення, яке молодше за них, а от у спілкуванні зі старшими у Близнюків постійно виникають конфлікти.

Лев

Леви вважають, що це з них повинні брати приклад, а не вони з когось. До того ж представники цього знаку не хочуть підкорятися правилам та відповідати вимогам інших. Саме це мотивує Левів спілкуватися з молодшими людьми, яким вони можуть диктувати власні правила та слухати від них компліменти.

Стрілець

Правила гнітять Стрільців, тому вони краще себе почувають в молодіжних компаніях, де немає жодних обмежень чи вигаданих норм - там є свобода самовираження. Крім того, Стрільці полюбляють пригоди, легко погоджуються на експерименти та загалом охочі до будь-яких веселощів.

Раніше "Апостроф" писав про шістьох холоднокровних та егоїстичних знаків Зодіаку.