RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Підбирайте вирази для вибачень: топ-5 вразливих знаків Зодіаку

На думку астрологів, знак Зодіаку істотно впливає на характер людини, а те, наскільки вона уразлива залежить від розташування планет у момент народження.

Про те, які знаки Зодіаку найчутливіші, розповідає "Апостроф" із посиланням на "Мета".

Риби

Представники цього знака Зодіаку можуть не показати свій розпач від тієї чи іншої неприємності, проте образу на винуватця затаять надовго. Крім того, вони зроблять свої висновки та змінять ставлення до людини.

Водолій

Водолію образитися нічого не варто. Вони майстерно перекрутять слова співрозмовника, обернувши їх на свою користь і перестануть спілкуватися з "винуватцями".

Козеріг

Козероги уважні до слів, тому ніколи нічого не пропустять повз вуха. Якщо вони образилися, то чекатимуть вибачень і щирого каяття.

Рак

Раки за своєю натурою дуже добрі та чутливі. Образи приймають близько до серця і ще довгий час не можуть пробачити того, що сталося. Тому навіть образивши представника цього знака Зодіаку, необхідно ретельно підбирати висловлювання для вибачень, щоб випадково не призвести до ще більшого непорозуміння.

Телець

Тільці можуть образитися на будь-яку дрібницю, часто їм потрібна лише зачіпка для створення конфлікту та подальшого звинувачення співрозмовника у тому, що трапилося.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найрозважливіші та егоїстичні.