RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Не цінують любов та доброту: топ-3 найневдячніших знаки Зодіаку

Астрологи стверджують, що є три найбільш невдячних знаки зодіакального кола. Народжені під знаком Овна, Близнюків та Водолія не вміють цінувати гарне ставлення до них, любов та доброту.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Овни

Астрологи пояснюють, що Овни схожі на розпещених дітей, які звикли отримувати те, що бажають. Однак не цінують зусилля людей, які допомагають їм у цьому. Знак егоїстичний та самовпевнений, турботу та любов сприймає як належне. Рідко від нього можна почути теплі чи приємні слова. Овни просто впевнені, що одне їх існування - привід для обожнювання.

Близнюки

Цьому знаку складно змусити відчути себе вдячним та зобов'язаним комусь. Просто Близнюки легковажні, звинувачувати їх в цьому марно, адже й самі не вимагають особливого ставлення до себе. Можна їх оточити величезною турботою і любов'ю, але щиро не зрозуміють, що від них чекають на подяку у відповідь. Народжені під цим знаком не вважають за потрібне зав'язувати тривалі та міцні відносини, перебувають у пошуку нових вражень.

Водолії

Навіть справжні подвиги заради Водолія не змусять повірити у щирість та непідкупність почуттів іншої людини, натомість від них можна отримати тільки іронічну посмішку. Цей знак завжди уникає серйозних відносин, які вимагають турботи та відповідальності. Водолії віддають перевагу легким відносинам, де не треба жертвувати своїми інтересами.

Раніше ми повідомляли про шістьох холоднокровних та егоїстичних знаків Зодіаку.