RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Їх тягне магнітом до поганих хлопців: п'ять жінок за знаком Зодіаку, яким подобаються мерзотники

Астрологи стверджують, що жінки, народжені під певними знаками Зодіаку, схильні закохуватися у поганих хлопців, які лише спустошують душу, приносять у відносини скандали, інтриги, ревнощі, ультиматуми та маніпуляції. Овни, Близнюки Скорпіони, Стрільці та Водолії - не здатні розрізнити чорне від білого і щиро вважають спокусливими негідників.

Про це повідомляє Іvona.ua.

Овен

Представницям цього знаку з домашніми старанними чоловіками нестерпно нудно. Вони обожнюють, коли у відносинах є надрив, пристрасть і протистояння. Поганих хлопців обирають, щоб було з ким побитися "ріжками". Награвшись, жінки-Овни втікають із токсичних стосунків за секунду до того, як станеться розрив та він набуде світового масштабу. Розлучення переносять безболісно.

Близнюки

Високоінтелектуальні жінки-Близнюки легко можуть наробити дурниць. Будуватимуть відносини із тим, хто яскравіший за всіх. Вони завжди перші у черзі за поганцями та ловеласами. Такі дівчата зовсім не думають про майбутнє, для них важливо "тут і зараз". Погані хлопці вважають Близнюків яскравими метеликами, які полетять - тільки-но стане нудно. Рідко драматизують, тому навіть від найзапеклішого мерзотника втікають без жодного емоційного вантажу.

Скорпіон

Ці жінки у стосунках шукають рівного собі, таких же впертих, цілеспрямованих та пристрасних. У відносинах будуть летіти іскри і напруга буде така, що мобільний телефон можна заряджати, жартують астрологи. Скорпіони це обожнюють. Мерзотники для них - улюблений делікатес. Такі жінки вміють не лише заманити, а й утримати, добитися всього, що потрібно.

Стрілець

Легковажні Стрільці вважають чарівними поганців, адже ті мають все, що їх захоплює: запал, харизма, невичерпна фантазія і безвідповідальність. Такі дівчата рідко шукають серйозних відносин. Якщо їх чоловік залишить, вони через секунду шукатимуть нові пригоди.

Водолій

Такі жінки почуватимуть себе нещасними із простими хлопцями. Їх тягне на незвичне та неординарне, щоб обранець шокував батьків, а друзі молили "Одумайся!", вважали несповна розуму. Так проявляється дух бунтарства Водоліїв. Однак утримати мерзотника не можуть, тому що закохуються відчайдушно та щиро. Відтак - розрив буде дуже болісним. Після чого зарікаються, що на чоловіків більше не подивляться, а підуть ліпше у монастир. Проте - це до першого привабливого поганця.

Раніше "Апостроф" писав, які три знаки Зодіаку весь тиждень проведуть у стресовому стані.