RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Вселяють дитині, що вона їм щось винна: топ-3 найгірших батьків за знаком Зодіаку

Незважаючи на те, що більшість батьків бажають своїм дітям тільки добра, деякі з них можуть перегинати палицю у вихованні, бути жорстокими або не розуміти елементарної психології. На думку астрологів, якості "хороших батьків" частково залежать від розташування планет у момент народження людини.

Про це повідомляє Today.ua.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку прагматичні за своєю натурою та знижки на вік не роблять. Вони можуть бути досить строгими та холодними зі своїм чадом, часом вимагатимуть більше, ніж необхідно. Крім того, з самого малечку батьки-Козероги вселяють дитині, що вона їм щось винна і коли виросте, то обов'язково має відплатити за те, що її народили, виховали і дали освіту. Деспотичні Козероги завжди знайдуть дитині заняття і вимагатимуть від неї як від дорослого.

Скорпіон

Батьки-Скорпіони досить вимогливі до своїх дітей і не дозволять їм просто полежати в ліжку. На їхню думку, дитина завжди має бути при справі, інакше це марна трата часу. З такими батьками чаду завжди буде куди рости, оскільки, на їхню думку, завжди можна краще. Також Скорпіони намагаються контролювати кожен крок своїх дітей. Все це у підлітковому віці може вилитися у велику проблему, а стосунки між такими батьками та їхніми дітьми не складуться.

Водолій

Представники цього знаку Зодіаку настільки незалежні, що часто їм просто не потрібно заводити сім'ю та дітей – вони відчувають себе повноцінно без цього. Це дружні та компанійські особи, які не люблять брати на себе відповідальність та втручатися у сімейні справи. Часто їхні діти належать самі собі, їх ніхто не контролює, що, з одного боку, дозволяє дитині розвиватися як особистість і вчитися постояти за себе.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не хочуть дорослішати і поводяться, як діти.