RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Задавлять інтелектом будь-кого: топ-5 найрозумніших знаків Зодіаку

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найрозумнішими. Йдеться про Близнюків, Стрільців, Водоліїв, Дів і Терезів.

Про це розповідає "Апостроф".

Близнюки

Завдяки своїй комунікабельності та ерудованості, з представників цього знаку виходять відмінні дипломати. Вони здатні запам'ятати величезну кількість інформації ще й з першого разу. Переймаючи досвід інших людей, Близнюки швидко досягають своєї мети, не спотикаючись на помилках. Також вони дуже допитливі та завжди готові відкрити для себе нові знання про цей світ.

Стрілець

Вони мають харизму, яка дає авторитету їхнім словам і порадам. Вони легко вбирають будь-яку інформацію, аналізуючи її та роблячи висновки на майбутнє. З них виходять гарні детективи, нарівні з Шерлоком Холмсом.

Водолій

Завдяки своїй безмежній фантазії та комунікабельності, Водолії часто досягають великих висот у творчих професіях. Вони можуть бути багатосторонніми особистостями, захоплюватися одразу кількома науками, мати багато хобі, що робить їх цікавими співрозмовниками та мудрими компаньйонами у будь-якій подорожі.

Діва

Діви чудові обчислювачі: у них все по поличках, все точно, а будь-які суперечки обов'язково підкріплюються вагоном аргументів. З них виходять слушні інженери, архітектори, науковці. Вони часто блищать своєю дотепністю, знаннями різних точних даних та фактів. Однак Діви часто вимагають від свого оточення подібного, щоб було з ким обговорювати абсолютно будь-які теми, інакше представники цього знаку почнуть критикувати співрозмовника за недостатньо широкий кругозір.

Терези

Терези мають іскрометну логіку, яка здатна знайти пояснення будь-якому явищу. Тримаючи емоції під контролем, вони можуть неупереджено оцінити ситуацію, а також впевнено і легко вирішити проблему.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку, які постійно зляться і можуть вибухнути на рівному місці.