RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Вибухають на рівному місці, як вулкани: топ-3 найзліших знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про найвразливіших представників гороскопу, назвали три знаки Зодіаку, які постійно зляться і можуть вибухнути на рівному місці.

Про них розповіла астролог Сьюзан Тейлор.

Овен

Ці люди перебувають під заступництвом войовничого Марса, вони активні та творчі. Овен імпульсивний і нетерплячий, не переносить очікування і схильний спочатку діяти, а потім думати. Навколишні страждають від спалахів гніву представників знаку. Щоб тримати в вузді власну вдачу, Овну потрібно займатися спортом і вчитися розслаблятися.

Скорпіон

Скорпіонами керують Плутон та Марс. Вони не тільки роблять необдумані вчинки і різкі, але здатні на справжню підлість. Представники знаку із задоволенням та витончено знищують своїх ворогів. Вони безстрашні і безтактні. Допомогти керувати своєю сильною енергетикою та направити її у позитивне русло допоможуть заняття бойовими мистецтвами.

Водолій

Ці люди - першопрохідники, вони не задовольняються існуючими відповідями, а шукають свої. Схильні висміювати та ставити під сумнів чужу думку. Водолій завжди робить виключно те, що сам вважає правильним, а не те, на що чекають від нього оточуючі. Зберігати душевну рівновагу представникам знаку можуть допомогти подорожі та медитації.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найбільших патріота за знаком Зодіаку.