RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Не шукають пригод собі на голову: п'ять найбоязкіших знаків Зодіаку

Астрологи назвали найнесміливіші знаки зодіакального кола, в яких немає жодної краплі напористості. Не хочуть виходити з тіні Тельці, Раки, Діви, Водолії та Риби.

Про це пишуть "Белновости".

Телець

Народжених під цим сузір'ям не можна назвати невпевненими в собі людьми, але все ж таки вони досить закриті. Тільці віддають перевагу самоті проти шумних компаній.

Рак

Вразливі Раки не люблять бути в центрі уваги, вони тримаються осторонь епіцентру подій і бояться пригод. Представники цього астрологічного символу можуть розкритися лише серед людей, яким довіряють.

Діва

Чутливі Діви не звикли ризикувати та привертати до себе увагу. Нерідко вони нереально скромні та не помічають своїх позитивних якостей і досягнень.

Водолій

Представники цього знака Зодіаку відрізняються гарним вихованням та тактом. Щоб з ними посваритися треба дуже постаратися. Часом вони здаються боязкими, але якщо розібратися, то це скоріше стриманість.

Риби

Невпевнених у собі Риб зірки наділили закомплексованістю. Їхня боязкість і сором'язливість переходить усі межі, псуючи їм життя. Народжені під цим сузір'ям мають справжні проблеми у спілкуванні та все більше віддаляються від людей.

Раніше ми назвали жінок із найскладнішим характером, які перетворюються на справжніх монстрів.