RU  UA  EN

Пʼятниця, 14 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.50
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 червня

13 червня

Всі новини

Перетворюються на справжніх монстрів: топ-5 жінок із найскладнішим характером

Дорогою життя ми зустрічаємо багатьох людей із складним характером, що стає причиною численних конфліктів та сварок. Астрологи вважають, сузір'я, під якими ми народжуємося, мають визначальний вплив на наший характер.

Цього разу астрологи розповіли про представниць 5 знаків Зодіаку з найскладнішим характером.

Скорпіон

Скорпіони з народження мають вибуховий характер - таких жінок складно не помітити серед натовту, адже вони постійно комусь висловлюють своє невдоволення, намагаються зробити і себе, і всіх навколо ідеальними. З такими педантичними перфекціоністами жити, м'яко кажучи, непросто.

Телець

Уперті Тельці звикли на все мати свою думку і відстоювати її до кінця, навіть якщо вона хибна. До того ж вони прагнуть до беззаперечного лідерства, через що не йдуть на компроміси ні на роботі, ні вдома.

Лев

Складність характеру Левиць полягає в їхній самозакоханості. Такі жінки впевнені у своїх принадах настільки, що ніхто навіть сказати не має права про їхні недоліки. Крім того, така егоцентричність затьмарює всіх навколо, що призводить до самотності. Хоч астрологи вважають, що їх це не дуже бентежить.

Близнюки

Близнюкам властово мати дві сторони: з однієї це чарівні й доброзичливі жінки, а з іншої дратівливі ревнивиці. Зміни в поведінці Близнюків залежить не тільки від людей, які їх оточують, а й від розміщення зірок та планет на небі, тому тим, хто не знає нічого про ретроградний Меркурій краще остерігатися жінок-Близнюків.

Козеріг

Козероги мають дещо подібне зі Скорпіонами, а саме любов до гострого слівця, яке вони не точно не пошкодують. Також у них є схильність до перфекціонізму, що часто дратує інших людей, які не надають цьому уваги. Жінка-Козеріг без жодних мук совісті скаже іншим про їхні недоліки, навіть якщо її не просили дати коментар.

Раніше "Апостроф" писав про любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень.