RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Можуть залізти в чужу голову: топ-3 знаки Зодіаку із надздібністю

Астрологи розповіли, що є три знаки Зодіаку, які здатні прочитати ваші думки. У Риб, Скорпіонів та Стрільців настільки сильна інтуїція, що вони можуть не тільки просканувати людину, а й скерувати їхні думки зусиллям волі.

Про це повідомляє Cluber.

Риби

Народжені під цим знаком схильні до телепатії. У Риб дуже багатий внутрішній світ та фантазії, які на межі з реальністю. Тому цілком очевидно, що їхній внутрішній стан позначається на зовнішньому світі. Вони здатні оцінити кожну людину не за словами та вчинками, а за поведінкою, характерними рухами, жестами. Оцінку дають людині, "відчувши" її. Тому їм не складно побачити, що думає конкретна людина і на що здатна. У Риб це відбувається автоматично. Найкраще вдається із рідними. Особливо близький зв'язок зі своїм партнером. Їм не потрібні слова, щоб зрозуміти, про що думає "друга половинка".

Скорпіон

Скорпіонів можна сміливо вважати справжніми містиками. Якщо вірити езотерикам, то у даного знака є здатність бачити астральне тіло людини та зчитувати інформацію. Цілком можливо, адже з першої зустрічі Скорпіон може вразити співрозмовника фактами, про які не здогадуються навіть близькі. Але все ж Скорпіони зловживають такою якістю і дуже часто використовують у своїх цілях - маніпулюють людьми, грають з іншими, як кішка з мишкою. Скорпіонам марно брехати, адже бачать вас наскрізь.

Стрілець

Ще один знак може читати думки інших, однак виключно рідних та близьких. Між Стрільцем та улюбленими людьми з народження виникає нерозривний зв'язок, який дозволяє відчути переживання близьких, навіть перебуваючи за тисячі кілометрів. Стрільцям достатньо тільки подумати про кохану людину, сконцентруватися на ній, і одразу зрозуміє її почуття. Саме тому близькі люди запевняють, що зі Стрільцями дуже легко, адже вони завжди на одній хвилі, тому й нема потреби пояснювати мотиви своїх вчинків.

Раніше Апостроф повідомляв, що астрологи склали любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень.