RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Поспівчувати близьким вони не здатні: топ-3 "фальшиві" людини за знаком Зодіаку

Деякі представники знаків Зодіаку легко спілкуються з іншими людьми, заводять нові знайомства, завжди допоможуть у скрутну хвилину і порадіють щастю близького. Інші ж відрізняються фальшивістю, а дружбу можуть підтримувати лише заради власної вигоди.

Про це повідомляють БелНовини.

Телець

Представники цього знаку Зодіаку найчастіше підтримують стосунки з іншими людьми з метою отримувати похвалу та компліменти, а також – щоб було кому подзвонити та вивалити свої проблеми. При цьому підтримувати взаємні стосунки або співчувати комусь Тельці не здатні. З ними можуть мати справу тільки ті, хто готовий більше віддавати, ніж отримувати.

Водолій

Водолії можуть цікавитися іншими людьми, але це відбувається тільки на першому етапі відносин, коли вони ще не знають людину і вона здається їм унікальною. Надалі представники цього знаку Зодіаку знову переключаються на себе коханих. У дружбі вони досить потайливі, при цьому справами іншої людини теж не дуже цікавляться – у них достатньо власних проблем.

Діва

Діви часто можуть бути добрими знайомими, приятелями чи товаришами, проте мало для кого вони можуть стати другом. Представники цього знаку Зодіаку живуть за планом, намагаються триматися від усіх якнайдалі і не заводити ні з ким близьких стосунків. Причиною цього може бути спроба уникнути болю та розчарування. У той же час, оточуючі тягнуться до Дів, відчуваючи особливу енергетику.

Раніше ми писали, з якими знаками Зодіаку легко спілкуватися.