RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Весільний гороскоп до кінця 2022 року: сприятливі та несприятливі дні за знаками Зодіаку

Шлюб є однією з найважливіших сторінок у житті кожної людини. Немає більшого щастя, ніж знайти свою рідну людину і розділити з нею всі свої печалі та радості. Тут важливо враховувати всі моменти, у тому числі - дату одруження та вінчання, оскільки вона дуже впливає на добробут майбутнього шлюбу.

Про це розповіла астролог Марина Скаді .

Вона назвала найблагополучніші періоди для того, щоб скріпити свої долі:

12 серпня – 4 вересня: Венера у Леві посилює бажання зізнатися, отримати офіційний статус, яскраво та красиво провести церемонію одруження. Найбільш сприятливий час для Левів, Стрільців, Овнів.

30 вересня – 22 жовтня: Венера рухається за знаком свого управління – Терези. Відмінний період для одруження для представників усіх знаків зодіаку, а особливо для Терезів, Водоліїв, Близнюків, Львів, Стрільців.

16 листопада – 9 грудня: Венера у Стрільці несе у житті свято, перспективи, розширення можливостей, багатство вибору. Час підходить для укладання шлюбу, оскільки цей знак знаходиться під егідою Юпітера - планети "Великого Щастя". Найуспішніші шлюби оформлять Стрільці, Овни, Леви, а також Терези та Водолії.

Однак цей період збігається з ретроградним рухом Марса, тому від чоловіків можна чекати різних сюрпризів, у тому числі неприємних. Але якщо шлюб укласти вирішили зрілі усвідомлені особи, які розуміють відповідальність, то неприємності в період ретрофази Марса не стануть на заваді.

10 - 31 грудня - Венера в Козорозі, сприяє довгостроковим стійким взаєминам. Для Козорогов, Тельців, Дів, Скорпіонів та Риб це буде гарним періодом для такого важливого кроку.

Крім того, експерт розповіла про несприятливі періоди для оформлення шлюбу:

23 липня – 11 серпня астролог назвала найнесприятливішим періодом. Чорний Місяць (негативна кармічна точка) і Венера в Рак знак. Традиційно знак зодіаку — Рак, найсімейніший, але з 15 квітня і по 9 січня 2023 року Чорний Місяць рухається Раком.

5 – 29 вересня: Венера у Діві – у падінні.

23 жовтня – 15 листопада: Венера у Скорпіоні – у вигнанні. Час ретроградного Меркурія вважаються несприятливими оформлення офіційних документів.

Якщо ви запланували весілля, потрібно також звернути увагу на положення Місяця у знаках Зодіаку та його фазу. Потрібно уникати періодів Місяця у Скорпіоні. Експерт рекомендує віддати перевагу дат, які припадають на зростаючий час Місяця та Повного місяця. Крім того, потрібно враховувати так званий, "холостий хід Місяця" і не планувати весілля у цей період. Він буває двічі-тричі на тиждень по кілька годин.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найгірших чоловіків за гороскопом , які з великою ймовірністю зроблять нещасною свою обраницю.