RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Секс без кордонів: топ-3 найрозкутіших знаків Зодіаку

Не кожна людина від природи вважає секс обов'язковим для повноцінного життя. Водночас існують люди, які знаходять у цьому спосіб зблизитися з партнером, відчути насолоду та просто відпочити від буденних проблем.

Астрологи розповіли про трьох знаків Зодіаку, які надзвичайно розкуті в ліжку та здивують партнера своєю пристрастю.

Овен

Представники цього знаку вирізняються темпераментом та пристрастю - вони абсолютно не закомплексовані, тому відкриті до експериментів. Крім того, такі люди в першу чергу подумають про партнера, але і не забудуть про власне задоволення. Цей "вогняний знак" вміє запалювати!

Телець

Складається враження, що Тельці знають усі секрети спокуси і можуть звабити будь-кого. Однак вони схильні розкривати незвідані грані сексу з одним партнером, а не змінювати їх занадто часто. Разом з цим представники цього знаку справжні альтруїсти - зроблять усе для задоволення партнера.

Риби

Риби можуть підлаштовуватися під свого партнера, але це не вияв слабкості, адже в такий спосіб вони виходять із зони комфорту та розкривають щось нове у собі. Вони готові на експерименти, наприклад, зайнятися сексом у забороненому для цього місці. Риби можуть мріяти про щось подібне, але соромитися озвучити, зате обов'зково погодяться на пропозиції партнера.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох найгірших коханців за гороскопом.