RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Найбільш невмілі в інтимних справах: топ-3 найгірших коханців по гороскопу

На думку астрологів момент народження людини істотно впливає на її долю і визначає її характер, у тому числі і переваги в ліжку.

Про це повідомляє Рівне1.

Так, визначити який чоловік у ліжку можна знаючи його дату народження. Серед найбільш невмілих – Раки, Близнюки та Леви.

Близнюки

Чоловіки-Близнюки неймовірно харизматичні, чарівні та легко можуть заволодіти увагою дівчини. Однак, коли справа доходить до інтиму, вони нічим не можуть здивувати свою партнерку і не дуже стараються, адже, на їхню думку, вони вже досягли того, чого хотіли.

Рак

Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, дбайливі сім'янини, прекрасні батьки, проте коханці з них ніякі. Часто вони думають про власне задоволення, але не прагнуть давати щось натомість. А нерідко вони взагалі уникають близькості, вважаючи секс чимось другорядним.

Лев

Представники цього знака Зодіаку по життю відрізняються егоїзмом та самозакоханістю. Це стосується також інтимного життя. Чоловік-Лев прагне отримати задоволення в ліжку за будь-яку ціну, при цьому забуваючи про бажання дівчини. Однак іноді вони можуть влаштувати палку ніч партнерці, але це буває вкрай рідко.

Раніше ми писали про три найневдаліші знаки Зодіаку.