RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Зірки допоможуть досягти успіху у справах: фінансовий гороскоп для знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи дали фінансовий прогноз на найближчий тиждень для всіх знаків Зодіаку. Терезам радять почати отримувати нові навички, а Ракам доведеться розібратися з грошовою звітністю.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Овен

Вплив Юпітера завадить Овнам побачити фінансові можливості, активність спаде. Також варто купити все необхідне до четверга, інакше є ймовірність великих непотрібних витрат.

Телець

Тельцям рекомендується продовжувати зміцнювати свої позиції на роботі, а також розглядати нові джерела доходу. На тижні буде велика сила в словах та вчинках Тельців.

Близнюки

Близнюки наприкінці тижня можуть мати занепад сил. На тижні потрібно шукати партнерів, які допоможуть, зокрема, матеріально. Не варто поспішати у вирішенні фінансових проблем, інакше можна десь припуститися помилки.

Рак

Раки цього тижня будуть зосереджені на податках, кредитах, банківських питаннях. Якщо вдасться розібратися з боргами, то у найближчі кілька тижнів не буде проблем із грошима. Перша половина тижня сприятлива для подорожей та відряджень.

Лев

Левам не радять покладатися на удачу, тому що проблеми все одно будуть. Юпітер вимагатиме від представників цього знаку змінити фокус уваги. Тож слід поставити перед собою нові цілі та завдання, тоді грошові проблеми вирішаться добре.

Діва

У Дів у фінансовому плані все буде добре, слід продовжувати старанно працювати над проєктами, які вже розпочато. До того ж енергії на це все вистачатиме. Також сприятливі дні для пошуку нової роботи або нових джерел прибутку.

Терези

У першій половині тижня варто вирішити справи з документами, оновити свої контакти та приступати до вивчення нових навичок. Варто відкласти дорогі покупки наступного тижня, крім необхідних.

Скорпіон

Не рекомендується спонтанно витрачати гроші із четверга. Сприятливо буде проаналізуватиме свою фінансову ситуацію і серйозно підійти до вирішення поставлених завдань, тоді вдасться збільшити свої доходи. Низький заробіток може бути пов'язаний із критикою деяких людей в оточенні Скорпіонів.

Стрілець

Стрільці можуть мати великі збитки, тому треба стежити за тим, куди витрачаються гроші і не підписувати без належної уваги важливі документи. Може перешкодити нетерплячість та емоційність. Варто доводити всі справи до кінця.

Козеріг

Козерогам радять не працювати на межі можливостей, хоч і буде багато енергії для роботи. У вільний час краще здобувати нові знання. Є можливість знаходження нових джерел доходу.

Водолій

Водоліям краще не йти на ризик і співпрацювати лише з довіреними особами, можуть бути провокації. Астрологи рекомендують не повертати з наміченого шляху, інакше будуть проблеми.

Риби

Для Риб є сприятливий час для робочої активності, впевненості у своїх силах. Вкладені сили окупляться.

Нагадаємо, астрологи назвали головних "щасливчиків" липня 2022 року за знаками Зодіаку.

Раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які ніколи не залишаться без грошей.