RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Не відчувають докорів совісті: хто наймерзенніший знак Зодіаку

У кожному знаку зодіакального кола є так звана “темна сторона”. Тобто представник будь-якого астрологічного символу є певною мірою "негідником", але зі своїми особливостями та улюбленими "відмазками".

Спілкуватися з ними треба обережніше: названо п'ять знаків Зодіаку з найгіршим характером

Про це пише Politeka.

Овен

Нервовий і імпульсивний негідник, який рідко просить вибачення, та й то якось театрально, бо не відчуває докорів совісті. Відмазки: "Біс поплутав", "Пробач, найшло щось".

Телець

Меркантильний і розважливий негідник. Як правило, розраховує, в яке місце завдати удару, щоб було максимально боляче. Відмазки: "Ти це сам заслужив".

Близнюки

Легковажний негідник. Робить гидоту просто по дурості, як кажуть, без злого наміру. Відмазки: "Ти що, образився? Чому?"

Рак

Типовий негідник, що зображує жертву обставин. Ніколи не визнає своєї вини. Відмазки: "Ти сам мене змусив!"

Лев

Сильний та самодостатній. Має яскраво виражені риси правителя-самодура і ніколи не принижує свою царську особу виправданнями. Відмазки: "Я так захотів".

Діва

Злопам'ятний і мстивий негідник. Запам'ятовує всі образи, щоб раптово завдати удару в спину. Відмазки: “Я?! Та як ти міг подумати! або "А ось пам'ятаєш ...".

Терези

Боягузливий негідник. Моральність на нулі, зате підлість зашкалює. Брехня і зрада як наслідок боягузтва в порядку речей. Відмазки: ніяких. Нашкодив та втік.

Скорпіон

Цинічний, послідовний, жорстокий негідник. Свої капості щиро вважає за справедливість. Відмазки: Він просто зарозуміло підніме підборіддя.

Стрілець

Хитрий негідник-вампір. Плете інтриги, щоб пересварити всіх між собою. Живиться енергією скандалів. Відмазки: крики, приправлені неприйнятною лайкою.

Козеріг

Тупий, жадібний і безжальний негідник. Страшна суміш байдужості Тельця, егоїзму Лева та власної неймовірної тупості з часткою жадібності. Відмазки: "Так вийшло".

Водолій

Негідник-суперцинік. Любить публічно посміятися з когось просто, так би мовити, “з любові до мистецтва”. Відмазки: "Ха-ха".

Риби

Безжальний і байдужий до всього світу негідник. У будь-якій ситуації відмовить у допомозі, навіть якщо від цього залежатиме чиєсь життя. Відмазки: "Кожен сам за себе, вибач".

Раніше ми назвали найстійкіші знаки Зодіаку, які ніколи не плачуть.