RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Б'є – значить любить? ТОП-5 найгірших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи склали рейтинг найгірших у шлюбі чоловіків за Зодіаком. Він дозволить дівчатам ще "на березі" зрозуміти, як різні знаки ставляться до супутниць життя та шлюбу загалом.

Про це повідомляє портал Свадебка.ws.

Близнюки

Найшкідливіші та найгірші чоловіки за знаком Зодіаку – Близнюки. Їх ніколи нема, коли так потрібні. Йдеться не лише про виконання якихось обов'язків по дому та виховання дітей. Дружина такого чоловіка не може на нього розраховувати за жодних умов. Про обіцяне треба нагадувати мільйон разів, і те, з великою ймовірністю від такого чоловіка, ви нічого не дочекаєтесь. Робить тільки те, що сам вважає за потрібне. Його плюс у тому, що завжди є про що поговорити і в ліжку буде не нудно.

Стрілець

Хоч цей знак романтичний, мужній, господарський, хороший у ліжку, носитиме дружину на руках і з дітьми охоче гратиметься, але доки не набридне. Потім будуть відмовки - багато роботи, нема коли. Може захотіти терміново переїхати до іншого міста чи країни через більші перспективи в роботі. Може посваритися з вами на рівному місці, бо йому здасться, що занадто спокійно та добре у ваших відносинах. Апогей - різке перемикання на інше "кохання всього життя".

Скорпіон

Найгірші чоловіки за Зодіаком з погляду свободи жінки. Підходить тільки тим, хто мріє сидіти вдома, займатися побутом і виховувати дітей. Однак "дотацій" на похід до салону краси чи памперси дитині не буде, та й у кафе з подружкою не відпустять. Скорпіон - це класичний аб'юзер з дещо спотвореними патріархальними цінностями. Навіть якщо дівчина змириться зі своєю долею і залишиться, то все одно вона не може бути впевнена у своєму статусі дружини. Тільки-но Скорпіон переключить увагу на нову жертву, він легко забуде і про дружину, і про дітей. Такі чоловіки ще й дуже жадібні.

Рак

Рак називає свою дружину сонечком і зайчиком, усім розповідає, як він щасливий у стосунках, публікує гарні сімейні фото та завжди виглядає чудово. Проблема лише в тому, що це лише картинка, адже йому потрібне загальне схвалення, він не може жити без цього. Якщо нікого нема вдома, то він легко перетворюється на заросле щетиною чудовисько у розтягнутих треніках та брудній футболці. Раки можуть цілий день сидіти, дивлячись у телевізор, і об'їдатися фаст-фудом, не звертаючи уваги на дружину та дітей. Однак, легко перетвориться на розкішного чоловіка і поїде в спортзал качати м'язи, якщо намітиться зустріч із другом. Рак любить зраджувати, причому часто навіть не париться про те, що дружина дізнається. Адже просто так він не дасть піти.

Овен

Це вірний чоловік, обожнює свою дружину, вважає, що вона найкраща у світі. Та їхнє кохання часто носить патологічний характер. Овни аб'юзивні у відносинах, вони не бачать нічого поганого в тому, щоб вдарити дружину, якщо вона поводиться "е так", вважаючи це проявом кохання. Якщо захочете піти - просто так розлучення не дасть. Ви будете розходитися довго і болісно, з поділом дітей, майна та свійських тварин. Чоловік за знаком Зодіаку Овен зробить усе, щоб ви пошкодували, що взагалі затіяли розлучення. Такі чоловіки не вміють бути одні. Знайдуть на заміну нову жіночку.

Раніше "Апостроф" розповідав, що астрологи назвали найжахливіших свекрух за гороскопом.